URBANI GLADIATOR KAMNIK

Domov > Forum > URBANI GLADIATOR KAMNIK

URBANI GLADIATOR KAMNIK

SORTIRAJ PO:
ljubljanica 23.07.2015 11:15

URBANI GLADIATOR KAMNIKug-kamnik-logoPremierno letos Urbani gladiator tudi v Kamniku. Dogodek bo organiziran v okviru Kamfesta, v nedeljo, 08.08.2015, začetek ob 11:00 uri.

KAJ JE URBANI GLADIATOR? Urbani gladiator je ekipni izziv namenjen vsem starostnim skupinam vseh stopenj pripravljenosti. Udeleženci na različno dolgih trasah premagujejo raznolike ovire. Čas ni prvotnega pomena, ampak sta v ospredju team-building in druženje. Prireditve so zabavne in zelo zanimive za udeležence kot tudi gledalce

IMG_9266

HRANA IN PIJAČA ZA UDELEŽENCE: V cilju bomo poskrbeli za topel obrok in pijačo za udeležence.

OKREPČEVALNICE: Na trasi bomo zagotovili okrepčevalnice, na katerih bodo na voljo voda, banane in energijska okrepčila. Okrepčevalnice bodo enakomerno porazdeljene na trasah.

PRIJAVE: Prijave bodo možne preko spleta ali na dan dogodka od 8.00 ure dalje.

TRASE: Na voljo bo krajša trasa v dolžini cca 6 km. Srednja trasa v dolžini cca 12 km in PRO TRASA v dolžini cca 18 km. Trase so v pripravi in bodo na voljo na ogled v kratkem.

grafični prikaz krajše trase, podrobno si jo lahko ogledate TUKAJ:
uploaded


 grafični prikaz srednje trase, podrobno si jo lahko ogledate TUKAJ:

uploaded


grafični prikaz najdaljše trase, podrobno si jo lahko ogledate TUKAJ:

uploaded


OVIRE: Plezanje preko stene, plazenje pod električnim pastirjem, puzanje po blatu, nošenje bremen, vlečenje bremen, preskok ognja, metanje sulic, preskok ovir, hoja po gumah, drčanje, še in še... Pred ciljem pa za konec seveda NOVA GLADIATORSKA ARENA, ki jo pripravljamo posebej za vas.

IMG_9379

KAZNI PRI OVIRAH: Ker se je na našem dogodku potrebno ob zabavi vendarle tudi potruditi, so za neizvedbo ovir oz. neizpolnjevanje nalog pri ovirah predvidene kazni. Vojaške poskoke ali svetovno znane BURPIJE (v količini 20-30, odvisno od težavnosti ovire) bo potrebno izvesti vsem tistim, ki ovir ne bodo želeli ali ne bodo sposobni premagati. Gasilci in prostovoljci vam bodo pomagali pri štetju. ;)

OPREMA ZA UDELEŽENCE: Naši udeleženci lahko sodelujejo v običajnih športnih oblačili primernih za tovrstne dogodke. Pričakujte, da bodo oblačila v cilju umazana, zato ne hodit v belih srajcah in kravatah, razen, če ste del maskirane ekipe in se potegujete za nagrade, ki jih vedno izžrebamo med najzanimivejšimi tematskimi ekipami. Nekateri na rokah nosijo tudi kolesarske ali fitnes rokavice, ki jim varujejo dlani. V poletnih dneh je oprema seveda drugačna kot v spomladanskih, jesenskih ali zimskih, zato se oblecite vremenu primerno. Dolgi ali kratki rokavi, tudi to je večkrat dilema udeležencev, a izbiro prepuščamo vam. Naj vam bo ugodno, da se boste lahko čim bolj sproščeno in brez slabe vesti plazili po blatu in plezali preko sten.

ŠTEVILO UDELEŽENCEV EKIP: Kot lani je tudi letos naš dogodek namenjen samo ekipam, le-te pa so lahko poljubno velike, od minimalno 2 do maksimalno 10 udeležencev.

Predprijave se upoštevajo LE s plačano startnino.

STARTNINA VKLJUČUJE: spominsko majico dogodka, spominsko medaljo, diplomo, topel obrok v cilju, pijačo na okrepčevalnicah, organizirano prireditev s postavljenimi ovirami, zdravniško službo, zanimive trase ter dobro družbo in vrhunsko zabavo.

NAGRADE: Med vsemi udeleženci prireditve bomo izžrebali bogate nagrade pokroviteljev, med katerimi lahko omenimo 10 parov tekaških copat TREKSTA ALTER EGO (na sliki).

treksta copati + logo

FACEBOOK: Všečkajte in spremljajte našo uradno stran na socialnih omrežjih www.facebook.com/UrbaniGladia tor  in se potegujte za dodatne nagrade, ki bodo na voljo v nagradnih igrah, ki jih bomo izvajali do dogodka.

Svojo udeležbo lahko potrdite tudi na dogodku na FB-strani URBANI GLADIATOR KAMNIK in se potegujete za brezplačno startnino za posameznika in za ekipo. Dogodek najdete TUKAJ.

ORGANIZATOR: ŠPORTNO DRUŠTVO SLOVENC, Gledališki trg 3, 3000 Celje, ID ZA DDV 84005815, TRR: 0600 0089 0978 473, odprt pri Banki Celje, sklic 00 08082015

Prihaja dogodek, na katerem boste utrujeni, umazani, blatni, premočeni, vendar nasmejani in v cilju izjemno zadovoljni. Ponosni predvsem nase, da ste sposobni iz sebe iztisniti NAJVEČ!! Spominska medalja bo gotovo še dolgo visela na steni vaše sobe, z unikatno spominsko tekaško majico in diplomo pa se boste hvalili pred vsemi prijatelji.

IMG_9509

 

Zagotovite si svoje mesto na premiernem dogodku v Kamniku.

V primeru odpovedi zaradi neudeležbe ali zdravstvenih problemov, 14 dni pred dogodkom vrnemo startnino zmanjšano za administrativne stroške 2 ?. Do 4 dni pred dogodkom vrnemo kupnino 70%. 

PRIJAVO NAJ IZPOLNI SAMO KAPETAN EKIPE ZA CELO EKIPO IN NE VSAK POSAMEZNIK POSEBEJ!!!

V primeru težav s prijavo nam podatke posredujte na e naslov: prireditve@fatburn.si

PRIJAVNICA IN IZJAVA O OMEJITVI ODGOVORNOSTI: Vsi udeleženci naj na dan dogodka s seboj prinesejo izpolnjeno prijavnico oz. izjavo, ki jo najdete tukaj: IZJAVA O OMEJITVI ODGOVORNOSTI.

ljubljanica 27.07.2015 09:04uploaded1
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI