URBANI GLADIATOR LJUBLJANA

Domov > Forum > URBANI GLADIATOR LJUBLJANA

URBANI GLADIATOR LJUBLJANA

SORTIRAJ PO:
ljubljanica 24.08.2015 14:24

URBANI GLADIATOR LJUBLJANA FINALE

logo zelen

Finalni dogodek Urbanih gladiatorjev bo tudi letos organiziran v okviru Športnega vikenda Ljubljanica in sicer v prvem vikendu septembra, seveda v najlepšem mestu v Evropi, Ljubljani.

KAJ JE URBANI GLADIATOR? Urbani gladiator je ekipni izziv namenjen vsem starostnim skupinam vseh stopenj pripravljenosti. Udeleženci na različno dolgih trasah premagujejo raznolike ovire. Čas ni prvotnega pomena, ampak sta v ospredju teambuilding in druženje. Prireditve so zabavne in zelo zanimive za udeležence kot tudi gledalce

STARTNO-CILJNO PRIZORIŠČE: Startno ciljno prizorišče bo na Prešernovem in Kongresnem trgu, tako kot lani. Udeleženci pa se bodo na traso podali mimo Tromostovja, Mestne hiše na Ljubljanski grad. Od tam naprej bo trasa potekala proti špici. Od tam naprej pa proti Golovcu od koder se bo vrnila nazaj v mestno jedro.

MALA DSC_6373

HRANA IN PIJAČA ZA UDELEŽENCE: V cilju bomo poskrbeli za topel obrok  za udeležence.

OKREPČEVALNICE: Na trasi bomo zagotovili okrepčevalnice, na katerih bodo na voljo voda, banane in energijska okrepčila. Okrepčevalnice bodo enakomerno porazdeljene na trasah.

PRIJAVE: Prijave bodo možne preko spleta ali na prizorišču na Prešernovem trgu en dan pred dogodkom in na dan dogodka na Prešernovem trgu od 8.00 ure dalje.

TRASE: Na voljo bo krajša trasa v dolžini 6.5 km. Srednja trasa v dolžini 10 km in PRO TRASA v dolžini cca 15 km. Trase so v pripravi in bodo na voljo na ogled v kratkem.

OVIRE: Plezanje preko stene, skakanje v vrečah, prevračanje gum, puzanje po blatu, nošenje bremen, vlečenje bremen, preskok ovir, metanje sulic, preskok ovir, hoja po gumah, kepanje, drčanje ... Pred ciljem pa za konec seveda NOVA GLADIATORSKA ARENA, ki jo pripravljamo posebej za vas.

pr_DSC_6127

KAZNI PRI OVIRAH: Ker se je na našem dogodku potrebno ob zabavi vendarle tudi potruditi, so za neizvedbo ovir oz. neizpolnjevanje nalog pri ovirah predvidene kazni. Vojaške poskoke ali svetovno znane BURPIJE (v količini 15-30, odvisno od težavnosti ovire) bo potrebno izvesti vsem tistim, ki ovir ne bodo želeli ali ne bodo sposobni premagati. Vojaki in gasilci vam bodo pomagali pri štetju. ;)

OPREMA ZA UDELEŽENCE: Naši udeleženci lahko sodelujejo v običajnih športnih oblačili primernih za tovrstne dogodke. Pričakujte, da bodo oblačila v cilju umazana, zato ne hodit v belih srajcah in kravatah, razen, če ste del maskirane ekipe in se potegujete za nagrade, ki jih vedno izžrebamo med najzanimivejšimi tematskimi ekipami. Nekateri na rokah nosijo tudi kolesarske ali fitnes rokavice, ki jim varujejo dlani. V poletnih dneh je oprema seveda drugačna kot v spomladanskih, jesenskih ali zimskih, zato se oblečite vremenu primerno. Dolgi ali kratki rokavi, tudi to je večkrat dilema udeležencev, a izbiro prepuščamo vam. Naj vam bo ugodno, da se boste lahko čim bolj sproščeno in brez slabe vesti plazili po blatu in plezali preko sten.

ŠTEVILO UDELEŽENCEV EKIP: Kot lani je tudi letos naš dogodek namenjen samo ekipam, le-te pa so lahko poljubno velike, od minimalno 2 do maksimalno 10 udeležencev.

STARTNINE:

EKIPA / DATUM     do 3.8. - 15:00 ure         od 3.8. - 15:00 ure         od 1.9. - 15:00 ure 
                                                                  do 1.9. - 15:00 ure        do 5.9. do 10.00 ure
2 - 3 ČLANSKA              25,00 eur                    30,00 eur                       35,00 eur
4 - 5 ČLANSKA              24,00 eur                    29,00 eur                       34,00 eur
6 - 7 ČLANSKA              23,00 eur                    28,00 eur                       33,00 eur
8 - 9 ČLANSKA              22,00 eur                    27,00 eur                       32,00 eur           
10 ČLANSKA                 21,00 eur                    26,00 eur                       31,00 eur

Do dodatnega 10% popusta na udeleženca so upravičeni pripadniki vojske in gasilci z veljavno izkaznico. POPUSTI SE MED SEBOJ NE SEŠTEVAJO!

Predprijave se upoštevajo LE s plačano startnino.

STARTNINA VKLJUČUJE: spominsko majico dogodka, spominsko medaljo, diplomo, topel obrok v cilju, pijačo na okrepčevalnicah, organizirano prireditev s postavljenimi ovirami, zdravniško službo, zanimive trase ter dobro družbo in vrhunsko zabavo.

NAGRADE: Med vsemi udeleženci prireditve bomo izžrebali bogate nagrade pokroviteljev, med katerimi lahko omenimo 10 parov tekaških copat TREKSTA ALTER EGO (na sliki), ki jih bomo podelili med najbolj zanimivo tematsko obarvane člane ekip.

FACEBOOK: Všečkajte in spremljajte našo uradno stran na socialnih omrežjih www.facebook.com/UrbaniGladiator  in se potegujte za dodatne nagrade, ki bodo na voljo v nagradnih igrah, ki jih bomo izvajali do dogodka.

treksta copati + logo

Svojo udeležbo lahko potrdite tudi na dogodku na FB-strani URBANI GLADIATOR LJUBLJANA in se potegujete za brezplačno startnino in ostale bogate nagrade, ki jih redno objavljamo. Dogodek najdete TUKAJ

ORGANIZATOR: ŠPORTNO DRUŠTVO SLOVENC, Gledališki trg 3, 3000 Celje, ID ZA DDV 84005815, TRR: 0600 0089 0978 473, odprt pri Banki Celje, sklic 00 05092015

PRIJAVNICA IN IZJAVA O OMEJITVI ODGOVORNOSTI: Vsi udeleženci naj na dan dogodka s seboj prinesejo izpolnjeno prijavnico oz izjavo, ki jo najdete tukaj: IZJAVA O OMEJITVI ODGOVORNOSTI.

Prihaja dogodek, na katerem boste utrujeni, umazani, blatni, premočeni, vendar nasmejani in v cilju izjemno zadovoljni. Ponosni predvsem nase, da ste sposobni iz sebe iztisniti NAJVEČ!! Spominska medalja bo gotovo še dolgo visela na steni vaše sobe, z unikatno spominsko tekaško majico in diplomo pa se boste hvalili pred vsemi prijatelji.

pr_DSC_6562

Zagotovite si svoje mesto na najbolj priljubljenem tematskem ekipnem dogodku v Ljubljani. URBANI GLADIATOR LJUBLJANA 2015 letos dodatno nadgrajen.

V primeru odpovedi zaradi neudeležbe ali zdravstvenih problemov, 14 dni pred dogodkom vrnemo startnino zmanjšano za administrativne stroške 2 ?. Do 4 dni pred dogodkom vrnemo kupnino 70%. 

PRIJAVO NAJ IZPOLNI SAMO KAPETAN EKIPE ZA CELO EKIPO IN NE VSAK POSAMEZNIK POSEBEJ!!!

V primeru težav s prijavo nam podatke posredujte na email info@fatburn.si

PRIJAVNICA IN IZJAVA O OMEJITVI ODGOVORNOSTI: Vsi udeleženci naj na dan dogodka s seboj prinesejo izpolnjeno prijavnico oz izjavo, ki jo najdete tukaj: IZJAVA O OMEJITVI ODGOVORNOSTI.

ljubljanica 24.08.2015 14:25uploadedljubljanica 07.09.2015 10:06

USPEŠNO IZPELJAN URBANI GLADIATOR LJUBLJANA !

V soboto, 05.09.2015, so se pred startom na Prešernovem trgu v Ljubljani, kar v lepem številu, zbrali Urbani gladiatorji iz vse Slovenije. Vreme nam ni služilo, a na to, žal, organizatorji nimamo vpliva. Nakljub slabemu vremenu, smo uspešno izpeljali Urbanega gladiatorja Ljubljana, trase so bile zanimive, na najdaljši so bile ovire dokaj težke, a so jih vsi gladiatorji uspešno premagali. Občutki udeležencev po dogodku so bili pozitivni in kljub vremenskim razmeram in se bodo ponovno vrnili na to športno-zabavno preizkušnjo v Ljubljani prihodnje leto.

uploaded 

1
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI