URBANI GLADIATOR ˝FOR FUN˝PORTOROŽ

Domov > Forum > URBANI GLADIATOR ˝FOR FUN˝PORTOROŽ

URBANI GLADIATOR ˝FOR FUN˝PORTOROŽ

SORTIRAJ PO:
ljubljanica 10.09.2015 11:25
URBANI GLADIATOR "FOR FUN" PORTOROŽ

Za zaključek poletne kopalne sezone, vas ponovno vabimo v biser slovenske obale. Marca za začetek pomladi smo se imeli super, za pozdrav jeseni, pa se je do naslednjega leta potrebno tudi dostojno posloviti od morja.

KAJ JE URBANI GLADIATOR? Urbani gladiator je ekipni izziv namenjen vsem starostnim skupinam vseh stopenj pripravljenosti. Udeleženci na različno dolgih trasah premagujejo raznolike ovire. Čas ni prvotnega pomena, ampak sta v ospredju teambuilding in druženje. Prireditve so zabavne in zelo zanimive za udeležence kot tudi gledalce

STARTNO-CILJNO PRIZORIŠČE: Start in cilj bosta v centru Portoroža poleg osrednje plaže Portorož. Tu bo poskrbljeno tudi za garderobe, prav tako pa bodo na voljo tuši. Seveda pa je tu še vedno tudi morje ;)

START GLADIATORJA

HRANA IN PIJAČA ZA UDELEŽENCE: V cilju bomo poskrbeli za topel obrok in pijačo za udeležence.

OKREPČEVALNICE: Na trasi bomo zagotovili okrepčevalnice, na katerih bodo na voljo voda, banane in energijska okrepčila.

PRIJAVE: Prijave bodo možne preko spleta ali na dan dogodka od 8.00 ure dalje.

TRASE: Na voljo bo ena trasa v dolžini 6.5 km, ki bo vsebovala 15 OVIR

OVIRE: Plezanje preko stene, plazenje pod električnim pastirjem, puzanje po pesku, nošenje vreč peska, vlečenje boj, metanje sulic, preskok kanala, prevračanje gum, novoletni skok v morje, puzanje pod bodečo žico, prevračanje hlodov ... Pred ciljem pa za konec seveda GLADIATORSKA ARENA, kjer bodo naši vrli gladiatorji poskrbeli, da "nežno" padete na bale sena.

IMG_9335

KAZNI PRI OVIRAH: Ker se je na našem dogodku potrebno ob zabavi vendarle tudi potruditi, smo za zadnji dogodek na obali ubrali posebno taktiko: vsaka nepravilna izvedba vas bo stala 30 burpijev (vojaških poskokov). Kazen lahko opravi dotična oseba ali drug član ekipe in šele takrat lahko ekipa nadaljuje po trasi.

OPREMA ZA UDELEŽENCE: Naši udeleženci lahko sodelujejo v običajnih športnih oblačili primernih za tovrstne dogodke. Pričakujte, da bodo oblačila v cilju umazana, zato ne hodit v belih srajcah in kravatah, razen, če ste del maskirane ekipe in se potegujete za nagrade, ki jih vedno izžrebamo med najzanimivejšimi tematskimi ekipami. Nekateri na rokah nosijo tudi kolesarske ali fitnes rokavice, ki jim varujejo dlani. V poletnih dneh je oprema seveda drugačna kot v spomladanskih, jesenskih ali zimskih, zato se oblečite vremenu primerno. Dolgi ali kratki rokavi, tudi to je večkrat dilema udeležencev, a izbiro prepuščamo vam. Naj vam bo ugodno, da se boste lahko čim bolj sproščeno in brez slabe vesti plazili po blatu in plezali preko sten.

ELEKTRIČNI PASTIR GLADIATOR

ŠTEVILO UDELEŽENCEV EKIP: Kot vedno je tudi tokrat naš dogodek namenjen samo ekipam, le-te pa so lahko poljubno velike, od minimalno 2 do maksimalno 10 udeležencev.

STARTNINE: STARTNINA JE do torka 22.9.2015 do 15.00 ure 18 EUR ne glede na število članov in jo poravna KAPETAN EKIPE z ENIM NAKAZILO. Po tem datumu in na dan dogodka je startnina višja za 5 EUR na osebo.

Predprijavljeni udeleženci s plačano startnino prejmejo:

startni paket z darili pokroviteljev uradno funkcionalno majico dogodka spominsko medaljo v cilju diplomo v cilju bon za hrano v cilju

Prijavljeni po 22.9 in na dan dogodka prejmejo:

univerzalno bombažno majico urbani gladiator spominsko medaljo v cilju diplomo v cilju bon za hrano v cilju

Predprijave se upoštevajo LE s plačano startnino.

STARTNINA VKLJUČUJE: poleg naštetega še: organizirano prireditev s postavljenimi ovirami, zdravniško službo, zanimive trase ter dobro družbo in vrhunsko zabavo.

vlečenje gladiator

 

FACEBOOK: Všečkajte in spremljajte našo uradno stran na socialnih omrežjih www.facebook.com/UrbaniGladia tor  in se potegujte za dodatne nagrade, ki bodo na voljo v nagradnih igrah, ki jih bomo izvajali do dogodka.

Svojo udeležbo lahko potrdite tudi na dogodku na FB-strani URBANI GLADIATOR "FOR FUN" PORTOROŽ 2015 in se potegujete za brezplačno startnino za posameznika in za ekipo. Dogodek najdete TUKAJ

ORGANIZATOR: ŠPORTNO DRUŠTVO SLOVENC, Gledališki trg 3, 3000 Celje, ID ZA DDV 84005815, TRR: 0600 0089 0978 473, odprt pri Banki Celje, sklic 00 27092015. Primer izpolnjenega UPN obrazca.

Prihaja dogodek, na katerem boste utrujeni, umazani, blatni, premočeni, vendar nasmejani in v cilju izjemno zadovoljni. Ponosni predvsem nase, da ste sposobni iz sebe iztisniti NAJVEČ!! Spominska medalja bo gotovo še dolgo visela na steni vaše sobe, z unikatno spominsko tekaško majico in diplomo pa se boste hvalili pred vsemi prijatelji.

CILJ GLADIATOR

V primeru odpovedi zaradi neudeležbe ali zdravstvenih problemov  4 dni pred dogodkom vrnemo kupnino 70%. Po tem datumu je startnino mogoče le prenesti na drugo osebo za isti dogodek. Startnina na druge dogodke se NE PRENAŠA.

PRIJAVO NAJ IZPOLNI SAMO KAPETAN EKIPE ZA CELOTNO EKIPO IN NE VSAK POSAMEZNIK POSEBEJ! KAPETAN TUDI PORAVNA STARTNINO ZA CELOTNO EKIPO!

PRIMER: 5-članska ekipa (18 ? po osebi) kar znese 5 x 18? = 90? , kapetan ekipo prijavi pod svojim imenom in plača z enim UPN obrazcom startnino za vse člane. Znesek nakazila znaša 90 ?.

prijave na dogodek: www.fatburn.si/event-registra tion/?ee=76

V primeru težav s prijavo nam podatke posredujte na email info@fatburn.si
1
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI