Prireditve - 12. Bistrški tek

12. Bistrški tek
Datum prireditve
08.06.2019
Organizator
Tekaško društvo Bistrc
Kontaktna oseba
Telefon
Email
tek.bistrc@gmail.com
Cena ob predprijavi
10.00 €
Štartnina na dan prireditve
10.00 €
Opis dogodka

Start in cilj sta na Črnih njivah nad Ilirsko Bistrico. Reliefno razgibana trasa je speljana po dobro utrjenih makadamskih poteh med visokimi borovci in cvetočimi kraškimi travišči. Proga, ki se v prvem delu pretežno vzpenja, v drugem delu pa spušča, je speljana pod slikovitim slemenom Milanje, ki je poznano tudi kot Volovja reber.

Dolžina: 9.7 km (dobro utrjena makadamska cesta)

Otroški in mladinski teki so speljani v okolici prizorišča na Črnih njivah. Dolžine prog so od 300 do 1000 metrov, odvisno od starostne kategorije udeležencev. Proge potekajo po ravnem terenu, največji skupni vzpon mladinske proge na dolžini 1000 m je približno 20 metrov. Start otroških in mladinskih tekov bo ob 12:00.

Udeleženci otroških in mladinskih tekov ter zabavno spretnostnega poligona za predšolske otroke tekmujejo na odgovornost staršev oziroma skrbnikov in/ali njihovih spremljevalcev (trenerjev).

Tek šteje za člane: Primorske pokalne teke in Notranjski tekaški pokal, mladinski tek pa samo za Notranjski tekaški pokal.

Komentarji
Ta novica še nima komentarjev
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ