Prireditve - 24-urni glasbeno tekaški maraton - za male viteze

24-urni glasbeno tekaški maraton - za male viteze
Datum prireditve
31.05.2019
Organizator
Športni klub E M I
Kontaktna oseba
Telefon
Email
info@medvodevgibanju.si
Cena ob predprijavi
0.00 €
Štartnina na dan prireditve
0.00 €
Opis dogodka

24-URNI GLASBENO TEKAŠKI MARATON - za male viteze

V sklopu festivalskega dogodka »Medvode v gibanju« se bo priredil tekaško-glasbeni in tudi plesni dobrodelni maraton v trajanju 24 ur neprekinjeno. S tem se bo povezalo uvodno petkovo dogajanje festivala z sobotnim in glavnim dogajanjem v soboto zvečer (Nočni tek, glasbeni koncert).

V 24 urah se lahko pridružite glavnemu tekaču Bogomir Dolencu, ki bo tekel vseh 24 ur na krožni, zaključeni progi. Pridružite se lahko kadarkoli v terminu teka in odtečete (ali prehodite) poljubno dolgo dolžino. Predprijave niso potrebne, pristopite z prostovoljnim prispevkom (štartnino) na samem dogodku, kjer bo postavljen predstavitveni prostor »24 urnega dobrodelnega maratona«.
Vsa zbrana sredstva se namenijo ustanovi Mali vitez.

Vzporedno s tekaškim delom se bo odvijal tudi glasbeni maraton z nastopi glasbenih skupin, glasbenikov in ostalih (ideja je tudi za plesni battle), ki bodo tako v tem terminu ustvarjali vzdušje »dobrodelnega maratona«.

Opis dogodka “24-urni glasbeno tekaški dobrodelni maraton”
V sklopu festivalskega dogodka »Medvode v gibanju« se bo priredil tekaško-glasbeni-plesni dobrodelni maraton, ki bo nekako povezoval uvodno petkovo dogajanje z sobotnim dnevnim dogajanjem na festivalu in glavnim dogajanjem v soboto zvečer (Nočni tek, glasbeni koncert).

Izvedel se bo 24-urni tekaški dobrodelni tek, kjer bo glavni tekač Bogomir Dolenc tekel 24 ur na krožni, zaključeni progi v središču festivala. K teku se vabijo ostali tekači, pohodniki in vsi, ki bi se radi vključili v gibanje za male viteze, da v terminu dogodka odtečejo ali prehodijo poljubno dolgo dolžino. Predprijave niso potrebne, pristopite z donacijo prispevka (prostovoljna štartnina) na samem dogodku, kjer bo postavljen predstavitveni prostor – šotor. Vsak udeleženec, ki bo doniral prispevek (prostovoljno štartnino) bo dobil vrečko z darili podpornikov projekta.
Vsa zbrana sredstva se namenija ustanovi Mali vitez.

Vzporedno s tekaškim maratonom se bo odvijal tudi glasbeni-plesni maraton z nastopom plesnih skupin in glasbenikov, ki bodo v terminu dogodka spodbujali udeležence in držali »vzdrušje« dogodka. Glavno vzdušje bo seveda pripravljeno na startu dogodka, kjer bomo skupaj pospremili tekača na 24-urno kroženje in pa v sobotnem popoldanskem delu, kjer bomo do cilja stopnjevali vročico 24-urnega dobrodelnega teka z nastopi znanih glasbenikov, plesnih skupin. Pričakuje se glasbeno-plesni »battle« od 14. ure naprej in vse tja do 19. ure, ko bomo skupaj z tekačem zaključili 24-urno kroženje.

Organizatorji:
Športni klub E.M.I.
Javni zavod Sotočje Medvode
Športna zveza Medvode

Termin dogodka:
Start teka: 19.00, petek 31. maj 2019
Konec teka: 19.00, sobota 1. junij 2019

Lokacija/trasa proge:
center Medvod, trasa je krožne oblike, dolžine cca 600m

Program:

Petek 31. maj 2019
- 18.30 zbor tekačev in podpornikov
- 18.45 pozdrav župana
- 18.50 skupinsko (plesno) ogrevanje
- 19.00 skupinski start z tekačem
- 19.01 – 22.00 večerni program / plesni nastopi, glasba, moderiranje dogodka
- ...tek

Sobota 1. junij 2019
- ...tek
- 14.00 – 19.00 popoldanski program / plesni nastopi, glasbeni nastopi, moderiranje dogodka
- 18.50 – 19.00 skupinski zaključni tek z tekačem

Komentarji
Ta novica še nima komentarjev
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ