Prireditve - 24-urni glasbeno tekaški maraton - za male viteze

24-urni glasbeno tekaški maraton - za male viteze
Datum prireditve
31.05.2019
Organizator
Športni klub E M I
Kontaktna oseba
Telefon
Email
Cena ob predprijavi
0.00 €
Štartnina na dan prireditve
0.00 €
Opis dogodka

24-URNI GLASBENO TEKAŠKI MARATON - za male viteze

V sklopu festivalskega dogodka »Medvode v gibanju« se bo priredil tekaško-glasbeni in tudi plesni dobrodelni maraton v trajanju 24 ur neprekinjeno. S tem se bo povezalo uvodno petkovo dogajanje festivala z sobotnim in glavnim dogajanjem v soboto zvečer (Nočni tek, glasbeni koncert).

V 24 urah se lahko pridružite glavnemu tekaču Bogomir Dolencu, ki bo tekel vseh 24 ur na krožni, zaključeni progi. Pridružite se lahko kadarkoli v terminu teka in odtečete (ali prehodite) poljubno dolgo dolžino. Predprijave niso potrebne, pristopite z prostovoljnim prispevkom (štartnino) na samem dogodku, kjer bo postavljen predstavitveni prostor »24 urnega dobrodelnega maratona«.
Vsa zbrana sredstva se namenijo ustanovi Mali vitez.

Vzporedno s tekaškim delom se bo odvijal tudi glasbeni maraton z nastopi glasbenih skupin, glasbenikov in ostalih (ideja je tudi za plesni battle), ki bodo tako v tem terminu ustvarjali vzdušje »dobrodelnega maratona«.

Pridite v Medvode in bodite del tega vzdrušja tudi VI.

Komentarji
Ta novica še nima komentarjev
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ