Prireditve - 7. Jurjev tek

7. Jurjev tek
Datum prireditve
27.04.2019
Organizator
DRTP Marathon Novo mesto
Kontaktna oseba
Telefon
Email
tekidolenjske@gmail.com
Cena ob predprijavi
12.00 €
Štartnina na dan prireditve
12.00 €
Opis dogodka

Dolenjski tekaški pokal (DTP) oz. Teki Dolenjske potekajo neprekinjeno že 19 sezono zapored. Pričetek pokala sega v leto 2001, ko se je zavoljo namena povezati teke v širši dolenjski regiji ustanovilo tudi društvo Marathon, ki še danes koordinira in stoji za organizacijo Tekov Dolenjske. Poizkusno so s pokalom v manjšem obsegu sicer pričeli tekaški zanesenjaki iz Kočevja, z nastopom društva Marathon pa se je pokal dvignil na višji nivo in tudi razširil.

7. Jurjev tek

Spoštovani ljubitelji teka!

Športno društvo Zdole bo v soboto 27. aprila organiziralo 7. JURJEV TEK na Zdolah v sklopu tradicionalnega Jurjevanja, ki bo letos prav tako v soboto, od 18.00 z ansamblom VESELI SVATJE

Prireditev poteka v sklopu Dolenjskega pokala 2019 »teki Dolenjske za pokal Vzajemne«.

START teka ob 15.00

Prijavnica je na voljo na spletni strani:
http://www.protime.si/prijava/7-jurjev-tek-zdole

Tekači se lahko udeležite teka na 9 km ali 3,5 km. Najmlajšim sta namenjena teka na 300 m in 800 m.

Prisrčno vabljeni na Zdole.

Prijave: Prijaviti se je potrebno predhodno preko spleta. Povezava do prijave bo vsaj tri tedne pred tekom objavljen na spletni strani ŠD Zdole in facebook profilu društva. Prijavnino je potrebno poravnati pred začetkom teka, na samem dogodku. Prijavnina znaša 12 € za tekmovalce na 9 km in 3,5 km ter 5 € za mlajše od 15 let. Ob prijavi dobi vsak udeleženec štartno številko, čip in priložnostno darilo. Po koncu teka, ko vrne številko in čip, dobi vsak tekmovalec bon za malico. Nagrade: Tek na 9 km absolutno moški in ženske – pokal. Prvi trije v kategoriji prejmejo medaljo in praktično nagrado (vse kategorije, z izjemo teka na 300 m, kjer vsi prejmejo spominsko medaljo). Najstarejši in najmlajši udeleženec prejmeta praktično nagrado.

Komentarji
Ta novica še nima komentarjev
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ