Prireditve - 7. Ruthin tek

7. Ruthin tek
Datum prireditve
22.02.2019
Organizator
Društvo Never Give Up
Kontaktna oseba
Telefon
Email
info@nevergiveup.si
Cena ob predprijavi
0.00 €
Štartnina na dan prireditve
0.00 €
Opis dogodka

7. RUTHIN TEK se bo že tradicionalno odvijal na sprehajalni stezi okoli Blejskega jezera. Prireditev se bo začela v petek, 22.02.2019, ob 16.00 in se zaključila v nedeljo, 24.02.2019, ob isti uri. Štartno-ciljni prostor bo pred Olimpijskim veslaškem centru Mala Zaka.

Z namenom in željo pomagati tistim, ki to najbolj potrebujejo, tudi letos vabimo vse tekače, pohodnike in ostale ljudi dobre volje, da se nam pridružijo na 48-urni poti okoli Blejskega jezera, kjer je ogromno tekaških ur preživela tudi Ruth Podgornik Reš, in tako pomagajo. Pridružite se nam lahko kadarkoli v času prireditve in odtečete ali prehodite, kolikor želite. Skupaj bomo naredili dobro delo in se spomnili Ruth Podgornik Reš.

Predprijave na dogodek niso potrebne in se uredijo na samem mestu. Z vašo prijavo, ki gre 100% za namen, za katerega zbiramo, boste prejeli darilno vrečko in se neomejeno okrepčali na bogati okrepčevalnici Ata Janeza.

Letos bo potekal tudi tekmovalni program, katerega razpis objavimo kmalu. Naj pa povemo, da bomo v noči iz sobote na nedeljo organizirali tekmovalni 8-urni tek, kjer se boste lahko pomerili z drugimi, koliko krogov lahko pretečete v 8 urah v dokaj nizkih temperaturah.

Spremljajte FB stran za dodatne informacije.

Komentarji
Ta novica še nima komentarjev
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ