Prireditve - Run4Motion

Run4Motion
Datum prireditve
26.05.2019
Organizator
Zdrava Zabava in Porsche Maribor ob podpori Volkswagen Slovenija
Stran organizatorja
Kontaktna oseba
Telefon
Email
info@run4motion.com
Cena ob predprijavi
0.00 €
Štartnina na dan prireditve
0.00 €
Opis dogodka

V Maribor se ponovno vrača mali maraton. Urbani dobrodelni tek Porsche Maribor Run4Motion bo v mesto ob Dravi vrnil tek na 21 kilometrov, ob tem pa tudi teke na 11 kilometrov, 4.4 kilometra in posebne teke za otroke, starejše in invalide. Znesek zbranih prijavnin bomo namenili Društvo za pomoč trpečim in bolnim - Rdeči noski klovni zdravniki, ki otrokom v bolnišnicah že vrsto let vračajo nasmehe.

Tekaška prireditev bo v nedeljo, 26. maja 2019, povezala večino predelov mesta s poudarkom na razvoju zelene mobilnosti.

»Porsche Maribor v mesto vrača mali maraton. Z urbanim dobrodelnim tekom Run4Motion pomagamo krepiti športni duh Maribora z zmagovalno miselnostjo in željo po sodelovanju. Porsche Maribor z organizacijo prvovrstne tekaške prireditve v Mariboru povezuje humanitarnost z mobilnostjo. Zato pridite, da skupaj sežemo do novih zmag. Za tekače in tiste, ki jim bomo pomagali,« pove Boštjan Pepevnik, direktor Porsche Maribor.

Bodite obveščeni! Prijavite se na Run4Motion novičke -> www.run4motion.com.

Komentarji
Ta novica še nima komentarjev
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ