Prireditve - Soča Outdoor Festival

Soča Outdoor Festival
Datum prireditve
28.06.2019
Organizator
Soča Outdoor Festival
Stran organizatorja
Kontaktna oseba
Telefon
Email
info@soca-outdoor.com
Cena ob predprijavi
35.00 €
Štartnina na dan prireditve
50.00 €
Opis dogodka

Pet uspešno izvedenih festivalov Soča Outdoor je že navdušilo udeležence in potrdilo, da je Tolmin, ki je že prepoznaven kot festivalno mesto, idealna destinacija tudi za športni festival. Kulisa rek Soče in Tolminke tekmovalcem in obiskovalcem zagotavljata idealen prostor za tekmovanje, druženje in uživanje v nepozabni energiji, najsi bo to v vodi, zraku, na tekih ali večernih plesnih zabavah. Pridite in se prepričajte, tokrat že sedmič!

Kulisa rek Soče in Tolminke tekmovalcem in obiskovalcem zagotavlja idealen prostor za tekmovanje, druženje in uživanje v nepozabni energiji, najsi bo to v vodi, zraku, na poteh ali večernih plesnih zabavah.

V dolino Soče želimo pritegniti vse vrste športnikov – od najbolj zagrizenih tekmovalcev in profesionalcev do bolj rekreativnih športnikov, ki si želijo samo polepšati vikend in zabavo združiti s športom. Zato vključujemo v dogodek čim širšo paleto športov, ki zadovoljijo še tako zahtevnega obiskovalca.


Najbolj prepoznavna disciplina v sklopu festivala je zagotovo trail run oziroma tek v naravi, ki se bo tokrat odvil v soboto, 29. 6. 2019 v Tolminu, na sotočju rek Soče in Tolminke. Pri letošnji izvedbi bodo organizatorji ponudili pet različic tega teka in sicer:

- Continental 10 km: https://soca-outdoor.com/sl/races/continental-10-km/

- adidas Terrex 15 km: https://soca-outdoor.com/sl/races/adidas-15-km/

- 25 km: https://soca-outdoor.com/sl/25-km/

- 45 km: https://soca-outdoor.com/sl/races/45km/

- Otroški tek Tolminček 500 m: https://soca-outdoor.com/sl/otroski-tek-tolmincek/

V letu 2018 so organizatorji predčasno zaprli prijave, saj so postavili omejitev tekmovalcev na 1500.

Letos bodo to številko povečali na 1800 in v ta namen še bolje zastavili trase ter startne bloke. V pred prijavi bodo sprejeli samo 500 tekmovalcev, zato pohitite v prijavami in si privoščiti zgodnje novoletno darilo. Zgodnje prijave se bodo vsekakor zaprle 31.12. oz do zapolnitev prostih mest.

Komentarji
Ta novica še nima komentarjev
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ