Prireditve - Wings For Life World Run 2019 - Tek z aplikacijo, Arboretum Volčji Potok

Wings For Life World Run 2019 - Tek z aplikacijo, Arboretum Volčji Potok
Datum prireditve
05.05.2019
Organizator
Adriatic Slovenica
Kontaktna oseba
Telefon
Email
Cena ob predprijavi
15.00 €
Štartnina na dan prireditve
15.00 €
Opis dogodka

Za vse, ki bi 5. maja 2019 radi tekli v dobri družbi, imamo odlično novico! Z veseljem vam sporočamo, da je znana lokacija prvega organiziranega teka z aplikacijo v letu 2019, in sicer:

Arboretum v Volčjem Potoku!

Tek organizira zavarovalnica Adriatic Slovenica v okviru svoje skupnosti Migimigi, s katero že več kot 20 tisoč posameznikom pomaga skozi zanimive izzive spreminjati vsakodnevne navade v zdrave navade. Tek Wings for Life World Run bo podprla že četrtič.

Opis trase v Arboretumu

6 km dolga trasa se bo pričela na travniku nasproti glavnega parkirišča Arboretuma v Volčjem Potoku in tekače vodile proti Kamniški Bistrici, ob prečudoviti Zeleni osi, urejeni peš poti ob reki proti Domžalam. V Radomljah bo trasa potekala skozi Kamniško Bistrico ter zavila nazaj proti startu. Udeleženci bodo traso lahko pretekli večkrat, vse dokler jih zasledovalno vozilo ne bo ujelo. Trasa vse skozi poteka po makadamski pešpoti. Ponuja čudovit oddih ob Kamniški Bistrici, kjer se nam vse skozi odpira spektakularen pogled na Kamniško–Savinjske alpe. Skok čez cesto iz prireditvenega prostora nam ponuja odlično sprostitev ob ogledu preko 350 vrst tulipanov v arboretumu, ki v začetku maja park še zadnjič obarvajo v žive barve. Na prireditvenem prostoru bodo potekale dodatne aktivnosti za udeležence teka.

Komentarji
Ta novica še nima komentarjev
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ