Tekli smo - adidas UltraBOOST za maksimalno tekaško izkušnjo

adidas UltraBOOST za maksimalno tekaško izkušnjo
03.04.2018 AVTOR: JURE HAJNRIHAR
S prihodom pomladi se na tekaške proge vračajo novi in še naprednejši copati adidas UltraBOOST.

Tekaški copati, ki jih zaznamujeta inovativnost in estetika, ponujajo več udobja in podpore ter tekačem omogočajo, da med tekom presežejo najboljšo različico samih sebe.

Letošnjo sezono adidas Running predstavlja vrhunsko inovacijo, posodobljene tekaške copate UltraBOOST, ki premikajo meje na področju tekaške tehnologije. Novi copati prinašajo popolno oporo, vrhunsko prileganje stopalu in učinkovito gibanje, s tem pa zagotavljajo popolno tekaško izkušnjo. 

 

Neprekosljivo zlitje preteklosti in prihodnosti

Pri zasnovi novega modela UltraBOOST so adidasovi strokovnjaki uporabili najboljše značilnosti prejšnjih modelov. Prezračevalne luknjice prvotnega modela se tako vračajo na zgornji del tekaških copat na vse ključne znojne točke stopala, in sicer na opornik za pete in sprednji del stopala. Copate odlikuje nova različica materiala Primeknit, ki ovije stopalo ter tekačem zagotavlja odlično prileganje in dodatno oporo. Visokotehnološki opetnik Fit Counter, ki je integriran v peto, omogoča brezhibno gibanje Ahilove tetive. Za prilagodljivost in oblazinjenje pa poskrbi neprekosljivi vmesni podplat BOOST, ki prinaša najodzivnejše blaženje doslej. 

 

S tekom do energije od temeljev navzgor

V adidasu so z novimi copati, pri katerih so upoštevali povratne informacije s strani tekačev in sledili nenehnemu razvoju, globalni tekaški skupnosti ponudili nekaj novega ter edinstvenega – model, ki slavi surova, pristna čustva in energijo tekačev pred, med ter po teku. Najnovejšo različico legendarnega copata UltraBOOST so v adidasu podprli s kampanjo »Energija od temeljev navzgor «, s katero želijo povečati samozavest tekačev in jih inspirirati, da postajajo boljši z vsakim treningom. Poleg tega posameznike pozivajo, naj s tekom v vse sfere svojega življena vnesejo več energije. 

Značke: Preizkus copat
Specifikacije
Komentarji
Ta novica še nima komentarjev
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ