URBANI GLADIATOR LJUBLJANA

Domov > Forum > URBANI GLADIATOR LJUBLJANA

URBANI GLADIATOR LJUBLJANA

SORTIRAJ PO:
ljubljanica 03.08.2016 10:36

Kdaj: sobota, 3.9.2016 od 11.00 do 14.00
Kje: Ljubljana, Prešernov trg


image

Tradicionalni gladiatorski dogodek organiziran v slovenski prestolnici.

Udeleženci se bodo tudi tokrat podali na trase iz Prešernovega trga, kjer bosta start in cilj.

Prijave odpremo v kratkem na 
www.fatburn.si/event-registra tion/?ee=105

 

ljubljanica 06.09.2016 11:23

Športni vikend Ljubljanica se je zaključil, po mnenju udeležencev, z odliko. V dveh dneh, od 3. do 4. septembra, so se v prestolnici zvrstili štirje športno-rekreativni dogodki, ki so h gibanju privabili več kot 1500 športnih navdušencev.

 

V sončnem in toplem vremenu je organizatorjem, ŠD Slovenc in ŠD Povodni mož, uspelo ustvariti prijetno atmosfero in pozitivno športno klimo, ki sta na novem startno-ciljnem prizorišču na Kongresnem trgu vztrajali čez cel vikend. 

Center slovenske prestolnice so že v soboto dopoldne na Urbanem gladiatorju osvajali z adrenalinom navdahnjeni novodobni gladiatorji, ki so polni elana premagovali številne ovire po ljubljanskih ulicah, na Ljubljanskem gradu, Golovcu, na Špici, v Ljubljanici.

imageimageimageimageimageimageimageimage

Po besedah direktorja prireditve Nina Cokana je prireditev odlično uspela: ?Za nami je več kot uspešen, zabaven in aktiven vikend, ki so ga udeleženci opisali s samimi superlativi. To nam daje nov zagon za še uspešnejšo prireditev v naslednjem letu. Hvala vsem udeležencem, ki si zaslužijo vse čestitke. Prav tako hvala MO Ljubljana, sponzorjem, ki so nas podprli, in vsem, ki so pomagali pri izvedbi.?

 

Zadovoljen je tudi Grega Hočevar, predsednik organizacijskega odbora: ?Ponosni smo, ker nam je uspelo tudi letos k športni aktivnosti zvabiti visoko število udeležencev. Čestitke vsem tekačem, kolesarjem in urbanim gladiatorjem, ki so z dobro voljo pomagali pričarati prijetno športno atmosfero. Še posebej nas veseli zadovoljstvo vseh udeležencev, ki jih že danes vabimo, da se naslednje leto vrnejo v našo družbo.?

 
Še več foto-komentarjev pa se najde na:

? spletna stran: www.urbanigladiator.si

? FB-stran Urbani gladiator: www.facebook.com/UrbaniGladia tor

mežik

 

1
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI