Spremenite dolgočasen tek v akcijski film

Spremenite dolgočasen tek v akcijski film
15.05.2017 AVTOR: Tina Ambrožič
Spoznajte aplikacijo, ki lahko v trenutku popestri vaš trening na prav poseben način.

Če si želite popestri vaš tekaški trening imamo morda nekaj za vas. Aplikacija Tracks namreč lahko vašo aktivnost popestri tako, da jo spremeni v akcijski film. Se sprašujete kako? Tako, da vas ob teku spremljala ne glasba, temveč tudi pripovedovalec, ki bo pripovedoval zgodbo, v kateri boste glavni igralec vi, navidezno pa boste morali premagati zlobneže. Da, čisto tako, ko se to dogaja v akcijskih filmih. Čeprav aplikacija ne premore vizualnih učinkov, pa ji vseeno z zvokom uspe prebuditi domišljijo posameznika. Da bi bili pri doseganju svojih ciljev bolj motivirani, pa z vsako novo epizodo, ki jo premagate zbirate točke, ki jih lahko nato primerjate z vašimi sotekači.

Inovativna aplikacija je sicer delo ekipe AND Corporation, ki je zbrala in združila soundtracke različnih akcijskih filmov ter iz njih naredila zgodbo, imenovano ' 'Growler ' '. Ta vključuje 15 različnih epizod, ki predstavljajo edinstveno tekaško doživetje, v katerem ne manjka spintov in intervalnih treningov, kar naredi vadbo učinkovito.

Aplikacija sicer še ni na voljo v trgovinah, saj trenutno za njeno bolj masovno proizvodnjo zbirajo denar preko platforme Indiegogo.

Povzeto po: Turn Your Boring Run Into An Action Movie, ki je dostopen tukaj.

Značke: Prehrana, Trening
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ