Bolečina v boku

Domov > Forum > Bolečina v boku

Bolečina v boku

SORTIRAJ PO:
Paloma 16.09.2017 20:56

Zadnje čase se mi je pri teku začela pojavljati močna pekoča bolečina ob kosti na vrhu boka (tik pod pasom). Gre za obkostno bolečino na vrhu medenične kosti. V mirovanju nič ne boli, boli ob gibanju in po teku se samo še slabša, tudi hoja je zelo ovirana. Mažem z Voltarenom, tudi Naklofen in Brufen sem že vzela proti bolečinam in proti vnetju pa ni kaj dosti bolje. Je kdo že imel kaj podobnega? Gre za vnetje obkostnih tkiv ali kako drugo poškodbo? Me zelo mori tole, ker ne morem tečt, pri miru pa sem tudi težko... neodločen

ghost09 10.10.2017 20:47

Jaz. Na levi strani ob vrhu medenice. Topa bolečina, ki se seli tudi nazaj v križ, izgine in se vrne. Čutim tudi med hojo, pri teku v glavnem ne. Naredil UZ trebuha, ledvic, RTG kolkov, hrbtenice. Nič našli, vse bp. Diagnoza: bolečina neznanega izvora. Nisem zadovoljen, ker se ponavlja. Tečem lahko. Bom šel še privat na kak pregled. 

Paloma 30.10.2017 19:26

Tudi meni se širi proti križu. Imam na desni strani. Tečem po zmožnostih. Po teku je običajno kak dan slabše, potem nekako normalno hodim. Se pa stalno ponavlja, tako da me že kar pošteno mori. neodločen Imam občutek, da tudi meni RTG ne bi kaj dosti pokazal. Kakšna magnetna resonanca mogoče...

robotic 20.12.2017 12:38

Ojla, Jaz sem imel problem. Bolečina se mi je pojavila pri igranju nogometa, nisem mogel spati/ležati na trebuh ali hrbtu, bolelo me je ob premikanju bokov, na koncu že v hrbtenici, v desni ritnici... Uporabil sem  vse mogoče kreme, bil sem tudi na masaži in nič ni pomagalo. Kot zanimivost je pa to, da me pri kolesarjenju (trenažer) ni bolelo popoplnoma nič.

 

V glavnem po 6 tednov trajajoči bolečini, mi je pomagalo, da je bolečina danes že povsem izginila to, da sem 14 dni popolnoma miroval (brez kakršnihkoli športnih aktivnost) in nič drugega, tako da ti predlagam, da to storiš, pa boš videla kako bo :)

Mislim pa, da gre v tem primeru za vnetje križnice (mišice), kar sem prebral na internetu. RTG ti ne bo pokazal nič, mogoče UZ. Če po 14 dneh ne bi bilo bolš bi šel jaz k zdravniku.

1
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI