39 nadstropij in 777 stopnic; Slovenca dosegla odličen rezultat

39 nadstropij in 777 stopnic; Slovenca dosegla odličen rezultat
15.05.2019 AVTOR: K.R., Foto: Facebook; Izak Hribar

Izvrsten rezultat; najboljša uvrstitev Slovenije v 9. letni zgodovini tekmovanja!

Izak Hribar Meden in Rok Hribar sta se 11. maja odpravila na tekmovanje v teku na stolpnico v Berlinu. Gre pravzaprav za tek dvojic, sta morala oba tekmovalca hkrati startati in priti na cilj. Izak in Rok sta v cilj prispela s časom 7:44.7 in dosegla 15. mesto.To tekmovanje je najprestižnejše tekmovanje v Evropi, kjer je 800 tekmovalcev tekmovalo v polni gasilski opremi. Tekmovanja se je vse skupaj udeležilo 6 Slovencev, torej tri ekipe. Poleg Izaka in Roka še Denis Jagodič in Jure Lampret iz PGD Gatina, ki sta dosegla izvrstno 19. mesto s časom 7:53.2 in Toni Plut ter Alojz Konda iz PGD Krvavčji vrh in PGD Gradnik s časom 14:41.1. Čestitke vsem!

Rok Hribar je sicer član PGD Veliko Mlačevo, Izak Hribar pa član PGD Žerovnica in ustanovitelj športnega društva Izišport. Kot je povedal za Radio94, je njegov naslednji cilj Fire Combat Challenge na Češkem, ki bo 13. julija letos.

Takole je zapisal Izak na svojem Facebook profilu:

"Jaaaa!!! Trenutki za katere sem garal celo zimo. Trenutki, ki ostanejo za zmeraj. 15. mesto med evropsko elito sredi Berlina, med 400 pari!!! Noro! Dalec najboljsa uvrstitev Slovenije v 9. letni zgodovini tekmovanja. Mi Slovenci!!! Cestitke tudi drugima SLO ekipama za 18. in 348. mesto."

Značke: Tek
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ