Adidas Ultra Boost

Adidas Ultra Boost
22.03.2018 AVTOR: Boštjan Svete

Adidasovemu premiumskemu modelu predpona ultra res pristoji. Označuje mehkobo in Adidas Ultra Boost so brez dvoma eni bolj udobnih copat, kar sem jih obul. Ne gre pa zanemariti niti videza: obenem so odličen copat za prosti čas.

Tehnologija Boost ni več novost, a jo še naprej razvijajo in pri modelu Ultra Boost so iz nje potegnili največ doslej. Penasta zrna so različnih velikosti in so po podplatu razporejena na ključnih mestih, tako da omogočajo optimalno blaženje in odzivnost.

Neskončno blaženje

Pleten zgornji del (tehnologija Primeknit) že poznamo. Ne le s kakovostno izdelavo, navduši tudi z modno obliko. Na voljo je v številnih barvnih kombinacijah, ki poskrbijo, da ne boste ostali neopaženi ne na tekaških poteh ne v mestu. Copati so oblikovani tako prefinjeno in v ravno prav izstopajočih barvah, da bi jih z veseljem obul pod džinsom in se sprehodil po mestnih ulicah. Za stabilizacijo stopala v srednjem delu poskrbi opora v obliki znamenitih Adidasovih treh črt, v zadnjem delu pa trši opetnik. Zgornji del je iz enega dela in ni se potrebno ukvarj

Vas zanima več?
Celoten članek si lahko preberete v zadnji izdaji revije Bicikel.com!
Še niste naročeni?
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ