Asics GT-2000 5

Asics GT-2000 5
07.03.2017 AVTOR: BOSTJAN SVETE
Asicsov priljubljeni model za pronatorje je bil morda videti že nekoliko zastarel, s peto različico pa je dobil povsem prenovljen zgornji del. Zdaj je brez dvoma privlačnejši za oko, videti pa je tudi hitrejši.

Asics GT-2000 5 140 €,
trgovine Intersport www.intersport. si
Teža: 315 g (številka 42)
Podplat: pronatorski
Višina pete: 22 mm
Višina prstov: 12 mm
Padec peta–prsti: 10 mm

GT-2000 je temelj Asicsove ponudbe za pronatorje, ki z zamudo prevzema v prestižnem Gel-Kayanu preizkušene tehnologije. O njegovi priljubljenosti priča dejstvo, da je na voljo tudi v različici za neurejene podlage, ki je v zgornjem delu enaka, a ima čvrstejši srednji in bolj profiliran ter mehkejši zunanji podplat.

Iz drugega v prvi razred udobja

Večino kilometrov pretečem ravno z modelom GT-2000, a štirico – ki se glede na trojko ni bistveno spremenila – sem izpustil, tako da me je prehod na najnovejši model kar nekoliko presenetil. GT-2000 mi je vedno ustrezal, ko vzamem v ozir podplat in blaženje. Manj me je navduševal zgornji del, ki je bil izdelan iz nekoliko bolj grobih materialov, poleg tega pa je bil oblazinjeni del, ki objema gleženj, okrog in okrog prišit na spodnji del. No, to je zdaj preteklost! Zgornji del je p

Vas zanima več?
Celoten članek si lahko preberete v zadnji izdaji revije Bicikel.com!
Še niste naročeni?
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ