Brezplačne delavnice trail teka na Soča Outdoor Festivalu

Brezplačne delavnice trail teka na Soča Outdoor Festivalu
22.06.2016 AVTOR: BOSTJAN SVETE
Četrta edicija športnega festivala Soča Outdoor, ki letos poteka pod sponzorstvom adidasa, je že tik pred vrati.

Dodatne informacije na spletni strani www.soca-outdoor.com/.

Osrednji del bo od 1. do 3. julija v festivalno mesto Tolmin privabil številne privržence gorskih športnih disciplin. Organizatorji pripravljajo nepozabne preizkušnje za ljubitelje gorskega teka in gorskega kolesarstva, adrenalinske dogodivščine za ljubitelje rečnih športov ter nepozabne zračne tokove za jadralne padalce in zmajarje.

 

Brezplačne delavnice trail teka

Za vse, ki želijo osvojiti pravilno tehniko trail teka, bo adidas organiziral tri brezplačne delavnice s profesionalnim trenerjem. Na prvi, aktivacijski delavnici, ki bo potekala v petek (1. 7. ob 18. uri), bodo predstavljeni različni tereni na Soča Outdoor Festivalu ter nasveti za prehrano pred in po tekmi, izvedli pa boste tudi aktivacijski trening pred sobotno preizkušnjo. Na regeneracijski delavnici (2. 7. ob 13. uri) vam bo trener razkril vse o učinkoviti regeneraciji in prehrani po tekmi, medtem ko bo zaključni del sestavljal praktični trening raztezanja in ohlajanja. Na zadnji delavnici teka po terenu (3. 7. ob 9.30) pa vas bo adidas naučil vse o izbiri prave opreme in terena ter pripravi in tehniki pravilnega teka po razgibani trasi.

 

Nastop svetovno znanega kalistenika Dominika Skya

Za popestritev dinamičnega programa bo poskrbel glavni sponzor adidas, ki bo za dodatno mero adrenalina in zabave na prizorišče prispel s posebnim Outdoor tovornjakom. Sobotno jutro bo zaznamoval štart 15-kilometrskega teka adidas Trail Run, ki bo ob 9. uri čez drn in strn pognal drzne gorske tekače in tekačice. Po uspešno premaganih vzponih in spustih bo na adidasovem kotičku moč občutiti pravi tok adrenalina ob nastopu svetovno znanega kalistenika Dominika Skya. Mojster parkourja, ki kljubuje vsem zakonom fizike, bo ob 11. uri z uporabo adidas Outdoor tovornjaka dokazal svoje nevarne spretnosti.

Značke: Tek
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ