Česa se bodo tekači razveselili pod božičnim drevescem?

Česa se bodo tekači razveselili pod božičnim drevescem?
13.12.2018 AVTOR: K.R., Foto: Pixabay

Nekaj idej, kaj naj Božiček ali Dedek mraz prineseta tekačem in tekačicam za darilo.

Za mnogo ljudi je tek prijetna rekreacija, za mnoge pa ni le to, temveč je za njih tek način življenja. Ne glede na to, ali tečejo po ulicah svojega mesta ali poteh svoje vasi, preskakujejo bližnje hribe ali delajo šprinte na potki ob reki; tek je za tekače pomemben del življenja. Tekači bodo zato vedno veseli predmetov, ki jim olajšajo treninge in polepšajo tek.

Oblačila
Če je tekač vaš partner ali vaša partnerica, potem verjetno veste, v kateri trgovini najraje kupuje in kakšno velikost oblačil ima. Športnih oblačil ni nikoli dovolj, zato bodo tekači vedno veseli kakšnega novega kosa.

Ostali pripomočki
Če niste prepričani glede oblačil, pa je primeren čas, da kupite tekaške rokavice, nogavice, kapo ali trak. Veseli bodo vsega, kar jih bo dodatno pogrelo.

Tehnološki pripomočki
Vi svojega tekača poznate najbolje, zato najbolje veste, kaj potrebuje. Morda se bo razveselil tekaške ure ali brezžičnih slušalk.

Tekaški pas
Tekaški pas je primeren za vse tekače. Je izjemno praktičen za uporabo, saj je namenjen shranjevanju stvari, poleg tega tudi vode in gelov ali energijskih tablic.

Knjiga o teku
Vemo, da brezglavo tekanje ni dovolj, potrebno je imeti tudi nekaj teoretičnega znanja, pa tudi navdiha in motivacije. Knjiga je res lepo in trajno darilo, ki bo lepo krasilo police, poleg tega pa tekaču podalo nova obzorja. Nekaj odličnih idej: https://www.tekac.si/trgovina/knjige.

Naročnina na tekaško revijo
Kaj je lepšega kot darilo, ki traja celo leto? Naročite darilni bon za celoletno naročnino na tekaško revijo. Tako bo vaš tekač prejemal revijo na vsake dva meseca, kar ga bo celo leto razveseljevalo in spomnilo na vašo pozornost, poleg tega pa bo z veseljem prebiral zanimive vsebine in se tudi kaj novega naučil. Nekaj idej: https://www.tekac.si/trgovina/revije.

Tekaška naglavna svetilka
Če ima tekač dopoldansko službo, pozimi težko ujame še kaj dnevne svetlobe, zato bo vsak tekač vesel naglavne svetilke, s katero bo lahko tekel tudi po temi.

Regal ali vitrina za medalje
Če vaš tekač pogosto obiskuje tekmovalne teke, iz katerih domov pridno nosi medalje, mu kupite ali izdelajte oz. pripravite prostor za medalje in štartne številke. S tem mu ne priskrbite le posebnega oltarja, namenjenega teku, temveč tudi pokažete, da ga podpirate.

Športna masaža
Tekaču lahko sami izdelate bon za domačo masažo stopal ali pa kupite bon za profesionalno športno masažo.

Masažni valj
Premislite o nakupu masažnega valja ali masažnih žogic, če jih tekač še nima. Masažni valj namreč dobro pripomore k masaži in regeneraciji mišic.

Zabavna tekaška majica
Mnogo tekačev, ki imajo smisel za humor, na tekih oz. maratonih nosijo majice z zabavnimi napisi. Če je vaš tekač zabaven človek in ga opisuje kateri izmed zabavnih verzov, mu lahko izdelate personalizirano športno majico, s posebnim, zabavnim verzom.

Povzeto po: The Best Gifts for Runners, ki je dostopen tukaj.

Značke: Tek
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ