Hervisov tekaški vodnik z Marušo Mišmaš

Hervisov tekaški vodnik z Marušo Mišmaš
27.03.2015 AVTOR: BOSTJAN SVETE
V športni trgovini Hervis, največjem trgovcu s športno opremo, so skupaj z našo najperspektivnejšo atletinjo Marušo Mišmaš pripravil tekaške nasvete, ki jih boste lahko celo leto spremljali na spletni strani www.hervis.si.

Udeležite se uradnih meritev vaših stopal in s pomočjo strokovno usposobljenih prodajalcev s skeniranjem in analizo stopal izberite najprimernejšo tekaško obutev.

Asics ANALIZA STOPAL

Datum Kraj

27. 3. (petek), Celje

3. 4. (petek), Ljubljana; City Park

25. 4. (sobota), Ljubljana, BTC

9. 5. (sobota), Maribor

16.5. (sobota), Celje

23. 5. (sobota), Ljubljana, BTC

Vsem tekačem priporočamo brezplačno članstvo v Hervis Sport Clubu, ki prinaša ekskluzivne ugodnosti. Vse za tek po enkratnih vrhunskih cenah najdete na www.hervis.si.

Tekaškim začetnikom predstavljamo osnovne prvine teka: pravilno tehniko teka in izbiro ustrezne tekaške opreme ter vaje za moč in stabilizacijo.

Tekaški začetki
Naj se vaši prvi tekaški dnevi ne začnejo s prevelikimi pričakovanji in ne bodite prezahtevni do sebe. Poslušajte svoje telo in predvsem ne štejte kilometrov.

Krepilne vaje
V proces vadbe vključite vaje za moč in stabilizacijo. Naj vašega teka ne prekinejo bolečine in poškodbe. Močnejši trup vam omogoča, da boste pri teku bolj stabilni in ekonomični, korak bo varnejši in lahkotnejši, razvili boste lahko tudi višjo hitrost. Tako bo zadovoljstvo ob teku največje.

Atletska abeceda
Tekaška vadba naj vključuje ogrevalni tek, vaje za moč i

Vas zanima več?
Celoten članek si lahko preberete v zadnji izdaji revije Bicikel.com!
Še niste naročeni?
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ