Iščete tekaški copat, s katerim boste lahko tekli po vseh terenih?

Iščete tekaški copat, s katerim boste lahko tekli po vseh terenih?
13.09.2018 AVTOR: Promocijsko sporočilo

Odgovor je Salomon SENSE RIDE. Tekaški copati, ki so tako vsestranski, da boste staro tekaško obutev lahko nadomestili z enim samim tekaškim copatom.

tekaškimi copati SENSE RIDE lahko tečete po asfaltu, zavijete na makadamsko pot, ali pa odkrivate zahtevnejše terene. Končno imate lahko en tekaški copat, ki je primeren za vse vrste terena.


KAJ ODLIKUJE TEKAŠKE COPATE SENSE RIDE?

Revolucionarna rešitev se skriva v jedru tekaških copat, ki sestoji iz visoko-odzivnega vmesnega podplata Energy cell+ in ekstremno lahke in vzdržljive zmesi OPAL. Skupno delovanje obeh materialov imenujemo TEHNOLOGIJA VIBE, ki učinkovito blaži vibracije in zmanjšuje utrujenost ter možnost poškodb na daljših tekih. Tekaški copati SENSE ohranjajo vzdržljivost in stabilnost trail tekaških copat, hkrati pa združujejo vrhunsko blaženje, ob izjemno nizki teži.

S tekaškimi copati SENSE Ride vprašanje »Ali nosim primerno obutev?« ni več potrebno.

Z NOVIM SENSE RIDE, boste osvojili pravilne tekaške korake na vseh terenih!

Dovolj blaženja, da lahko z njim podaljšujete število pretečenih kilometrov, TEHNOLOGIJA VIBE, ki zmanjšuje utrujenost, doda pa stabilnost in vrhunski oprijem stopala so lastnosti, zaradi katerih boste pripravljeni tudi na najdaljše teke, ne glede na podlago s katero se boste srečali.

SALOMON SENSE RIDE - Vrhunsko blaženje. Lahkotnost cestnih tekaških copat. Vzdržljivost in oprijem trail tekaških copat.

Igra vsestranskosti in udobja – sodeluj v nagradni igri in osvoji Salomon SENSE RIDE.

Značke: Tek
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ