Konjiški maraton 5 nasvetov Maratona z dušo

Konjiški maraton 5 nasvetov Maratona z dušo
22.08.2018 AVTOR: Sporočilo organizatorja

Ker gre za Maraton z dušo, vam organizatorji Konjiškega maratona pred iztekom ugodnejših prijav 7. septembra na srce polagajo 5 nasvetov.

Na 6. Konjiškem maratonu v Slovenskih Konjicah bomo spet tekli 30. septembra. Lani je Atletska zveza Slovenije (AZS) prireditvi podelila posebno priznanje za odlično organizacijo, česar do zdaj ni prejela še nobena tekaška prireditev. Poskrbite, da bo vaš tek čim bolj ugoden in preberite 5 nasvetov Konjiškega maratona, Maratona z dušo:

  1. Skupinske prijave so cenovno ugodnejše, najštevilčnejša skupina pa je nagrajena! Na Konjiškem maratonu sestavite skupino najmanj 10 tekačev. Najštevilčnejša skupina bo nagrajena z vodenim izletom na tradicionalno konjiško martinovanje za do 50 ljudi s kosilom v gostilni Grič, ogledom kleti Zlati grič in organiziranim avtobusnim prevozom Pohorje tours. Ampak, pozor! Po 7. 9. 2018 skupinska prijava ni več mogoča!

  2. Prijavite se čim prej! Letos računajo na zapolnitev maksimalnega števila prijav (le 1.500).

  3. Do 7. 9. 2018 se lahko prijavite po ugodnejši ceni. Po tem datumu cena poskoči z 29 na 32 €, skupinska prijava, ki zdaj stane 26 €, pa ne bo več mogoča. Obenem vam je do tega datuma zagotovljena vrhunska tekaška majica Joma!

  4. Prvih 1.000 tekačev prejme izvirni darilni paket: v njem bo steklenička priznanega konjiškega vina Zlati grič (2 dl), Zeliščni vrt Majnika pa podarja domači čaj s cvetovi ali kuhinjsko zeliščno sol, iz katere lahko pripravimo odličen izotonični napitek.

Prijavite se na Volkswagen 23. Ljubljanski maraton in Konjiški maraton hkrati. Prijavnina za skupno prijavo na oba teka stane le 55 €.


Ste vedeli?
Na trasi Konjiškega maratona bo Matej Banovšek pretekel 10 km in pri tem neprekinjeno na harmoniko igral Golico, kar ni uspelo še nikomur na svetu. S tem bo nesebično zbiral denar za terapevtsko kolonijo otrok s cerebralno paralizo društva Sonček.

Značke: Tek
Ključne besede:
Konjiški maraton
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ