Nagradna igra: Poskrbite za dober tekaški oprijem že danes!

Nagradna igra: Poskrbite za dober tekaški oprijem že danes!
16.08.2016 AVTOR: BOSTJAN SVETE
Continental, uradna pnevmatika Volkswagen 21. Ljubljanskega maratona, bo petim nagrajencem omogočil nastop na tekaškem dogodku leta.

Continental, uradna pnevmatika Volkswagen 21. Ljubljanskega maratona, bo petim nagrajencem omogočil nastop na tekaškem dogodku leta. Prijave zbiramo do vključno nedelje, 21. avgusta

Srečneži bodo poleg štartnine dobili tudi tekaške copate Adidas.

Čeprav je do 30. oktobra še kar nekaj časa, se maratonska mrzlica počasi že stopnjuje, predvsem tisti, ki želijo nastopiti na najdaljših razdaljah (polmaraton, maraton) pa povečini že pridno trenirajo za svoj tek po ulicah Ljubljane. Pri Continentalu bodo med vsemi, ki boste pravilno odgovorili na nagradno vprašanje, izžrebali pet tekačic oz. tekačev, ki bodo na največjem tekaškem dogodku v regiji nastopili kot njihovi gostje, hkrati pa jim bodo, za boljši oprijem na tekaških poteh (Continentalov tekaški slogan je »Občuti oprijem ™. Ta ob tem, da zmanjšuje obremenitev sklepov, tekačem ponuja tudi vrhunski oprijem in boljšo stabilnost ter s tem odlično izhodišče za izboljšavo dosedanjih rekordov. Na tovrstnih tekaških čevljih so bili postavljeni zadnji trije svetovni rekordi v maratonu. Aktualen svetovni rekord je 2:02:57, v lasti Dennisa Kipruta Kimetta, ki je tekel s povprečno hitrostjo 20,59 kilometrov na uro. Z aktualnim svetovnim rekordom je povezano tudi nagradno vprašanje.

Kakšno je, lahko preverite na Continentalovi spletni strani, kjer vas čaka tudi obrazec, preko katerega lahko oddate svoje podatke in sodelujete v nagradnem žrebu. Prijave zbiramo do vključno nedelje, 21. avgusta. Srečni nagrajenci bodo znani v ponedeljek, 22. avgusta.

Značke: Ljubljanski maraton, Oprema
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ