Najnaprednejši copati Solarboost za popolno tekaško ravnovesje

Najnaprednejši copati Solarboost za popolno tekaško ravnovesje
22.10.2019 AVTOR: Oglasno sporočilo

Tekaški navdušenci so letošnjo jesen otvorili z zmogljivimi in tehnično izpopolnjenimi tekaškimi copati Solarboost, ki jih predstavlja adidas Running.

Vrhunski model v ospredje postavlja popolno ravnovesje na vsakem koraku, odlikujejo pa ga štiri ključne komponente – osredotočenost na blaženje, udobje, stabilnost in trajnost –, ki zadostijo potrebam tako rekreativnih kot tudi profesionalnih tekačev.

Najnovejši adidasovi tekaški copati SolarBoost so v jesenski tekaški sezoni popolna izbira vsakega športnega navdušenca, ki kilometre najraje nabira na urbanih trasah. Tehnično izpopolnjen model odlikujejo štiri lastnosti prvovrstnega tekaškega copata – udobje, blaženje, stabilnost in trajnost, ki v sozvočju omogočajo popolno ravnovesje na vsakem koraku. adidasovi oblikovalci so po načelih »resničen, surov in hiter« zasnovali nov model, ki se prilaga slehernemu tekaču ne glede na tekaško pripravljenost.

Da je vsak tek v copatih SolarBoost popolnoma brezskrben, zagotavljajo odsevni elementi, ki poskrbijo za optimalno varnost nočnih rekreativcev. Slednjim bodo tehnično zasnovani tekaški copati podelili maksimalno učinkovitost in samozavest – za delo na sebi, svoji življenjski poti in novih tekaških podvigih.

Sledite @adidasrunning na Instagramu, Twitterju in Facebooku z uporabo #SOLARBOOST.

Značke: Tek
Ključne besede:
Adidas
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ