Organizatorji Konjiškega maratona razveseljujejo z novostmi

Organizatorji Konjiškega maratona razveseljujejo z novostmi
10.06.2019 AVTOR: Sporočilo za javnost

Organizatorji Konjiškega maratona nam sporočajo 3 vrhunske novičke. Še nas so razveselili!

29. 9. 2019, Konjiški maraton >>> Več

1. V sklopu vikenda Konjiškega maratona, to je od 27. do 29. septembra, bo v Slovenskih Konjicah nastopila tudi ZVEZDA in LEGENDA slovenske glasbe: Magnifico. V sodelovanju s Klubom študentov Dravinjske doline namreč pripravljajo koncert na prizorišču Konjiškega maratona, in sicer v petek, 27. septembra, 2 dni pred maratonom, ob 20.00. Več od dogodku preberite tukaj.

2. Na 7. Konjiškem maratonu v Slovenskih Konjicah bomo tekli 29. septembra, čas za ugodnejše prijave pa se hitro izteka – do petka, 14. junija, so še mogoče prijave po ceni 26 € za posamično in 23 € za skupinsko prijavo, po tem datumu pa bodo cene poskočile na 29 € za posamično in 26 € za skupinsko prijavo. S prijavo pohitite, saj so lani predčasno zapolnili maksimalno število prijav, ki je 1.500!Prijavite se tukaj!

3. Le dva dni za iztekom ugodnejših prijav pa se udeležite priprave na Konjiški maraton, BREZPLAČNEGA 6. Uniorjevega teka, ki bo potekal 16. junija ob 11.00 na Rogli. 5-kilometrski tek preko prostranih zelenih pohorskih planj na svežem gorskem zraku kljub brezplačnosti obljublja bogate nagrade za zmagovalce: vikend najem bungalova na Rogli, set Uniorjevega orodja, masažo v Wellnessu Idila in startnine za Konjiški maraton. Brezplačne prijave že potekajo tukaj.

Značke: Tek
Ključne besede:
Konjiški maraton
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ