Tudi v Sloveniji omogočeno plačevanje s pametno uro ali zapestno napravo.

Tudi v Sloveniji omogočeno plačevanje s pametno uro ali zapestno napravo.
14.01.2019 AVTOR: Sporočilo za javnost, Garmin Slovenija

Nimate gotovine? Ni problema. Z Garmin Pay brezstičnim načinom plačevanja lahko denarnico ali celo mobilni telefon pustite doma in opravite nakup kar z Garmin pametno uro.

Z veseljem vam sporočamo, da je Garmin prvi v Sloveniji, ki skupaj z MBILLS in Mastercard omogočamo delovanje Garmin Pay funkcije v naših urah. To je v Sloveniji tudi edina možnost plačevanja s pametno uro ali zapestno napravo. Garmin Pay denarnica omogoča hitro plačevanje skoraj povsod, kjer lahko plačate z brezstično kartico. Želimo si, da ljudje izkusijo lahkotnost nakupov brez uporabe denarnice ali celo mobilnega telefona. Garmin Pay je denarnica na vašem zapestju. Vse kar potrebujete je združljiva Garmin ura in debetno kartico mBills Mastercard.

Zakaj je Garmin Pay dobra storitev?

Garmin Pay nudi hitro in priročno plačilno sredstvo brez potrebe po telefonu ali denarnici. Skupaj z debetno kartico mBills Mastercard tako zagotavlja celovito rešitev brezstičnih plačil, sama storitev pa je hitra in enostavna za uporabo in je kot nalašč za tiste, ki so vedno v gibanju. Garmin Pay je rešitev za brezstično plačevanje, namenjena aktivnim ljudem, saj za plačevaje med svojimi najljubšimi dejavnostmi ne potrebujejo ničesar drugega razen ure. Poleg tega lahko potrošniki plačujejo brez vsakršne skrbi, saj storitev varuje vsak nakup s posebnimi številkami kartic in s transakcijskimi kodami za posamezno uro, številka kartice pa ni shranjena v napravi in se ob plačilu ne posreduje trgovcu.

Kako plačam z Garmin uro z mBills?

Vzpostavitev plačevanja z Garmin urami je enostavna in brezplačna. Posameznik si najprej iz Google Play ali App Store trgovine prenese aplikacijo mBills, se registrira in naroči kartico. Prenos in uporaba aplikacije mBills ter kartice mBills Mastercard sta povsem brezplačna ter na voljo vsem - ne glede na banko, operacijski sistem in mobilnega operaterja. Nato uporabnik v aplikacijo Garmin Connect vnese podatke o svoji kartici ter določi PIN kodo za plačevanje. Plačilo z uro je enako kot plačilo s fizično kartico – uporabnik uro prisloni na POS terminal. Po vsakem plačilu uporabnik na svoj telefon prejme brezplačno obvestilo. Poleg plačevanja z Garmin uro mogoče tudi dvigovati denar na brezstičnih bankomatih.

»mBills je danes ena najbolj sodobnih in vsestranskih mobilnih denarnic. V MBILLS razvijamo rešitve, ki so na voljo vsem, obenem pa se osredotočamo tudi na specifične segmente naših uporabnikov. V primeru možnosti plačevanja z Garmin Pay smo ponudili novo funkcionalnost, ki je pisana na kožo športnikom. Ti med športnimi aktivnostmi pogosto s sabo nimajo niti pametnega telefona in kartice, a lahko zdaj kljub temu plačajo z mBills. mBills je tako edini način plačevanja, ki ga posameznik potrebuje, saj mu omogoča plačevanje kjerkoli, kadarkoli in komurkoli – s telefonom, s kartico ali z uro.”

Garmin Pay je za zdaj na voljo na naslednjih napravah:

Fenix plus serija: https://youtu.be/zmcugCkz8mY?

Forerunner 645: https://youtu.be/QDKW2quRpBo?

Vivoactive 3 serija: https://youtu.be/qesIdSLvxXk?

“Vsi, ki uživajo v različnih aktivnostih, se udeležujejo treningov ali rekreacije vsekakor z Garmin Pay dobivajo novo svobodo. Brez telefona in denarnice, samo z Garmin uro na roki tako ne bomo nikoli prikrajšani za prigrizek ali kavo po treningu. Vsekakor je to za nas novost in dosežek leta, verjamem pa da ne samo za nas, s pomočjo mBills ponudnika elektronske denarnice in Mastercard je tako Slovenija pristala na zemljevidu držav z naprednejšim brezstičnim sistemom plačevanja.” Jure Mohorič, direktor Garmin Slovenija

»V mBills že od samega začetka poenostavljamo potrošnikom brezgotovinsko mobilno plačevanje na uporabniku prijazen in sodoben način. Z Garmin smo naši obstoječi paleti funkcionalnosti dodali ti. “Smartwear pay” in kot prvi na trgu v Sloveniji omogočili mBills plačevanje s pametno Garmin uro. Slednja tako zaokrožuje obstoječe mBills funkcionalnosti: plačevanje položnic, blagajniških računov, nakazovanje denarja drugim osebam, povezovanje kartic zvestobe, plačevanje na avtomatih, na spletu, v aplikacijah, na dogodkih in drugje ter debetno kartico mBills Mastercard v celovit plačilni sistem, ki uporabnikom omogoča varno in enostavno plačevanje kjerkoli, komurkoli in kadarkoli, v Sloveniji in po celem svetu. Veseli me, da smo skupaj z Garmin naredili še dodaten korak naprej ter tako Slovenijo umestili na zemljevid kot zgled ostalim državam v regiji.” Primož Zupan, direktor MBILLS

»Nosljive tehnologije so zagotovo korak v smeri vstopa v pravo brezgotovinsko družbo prihodnosti, ki jo v družbi Mastercard pozdravljamo. Z debetno kartico mBills Mastercard in Garmin Pay imajo sodobni potrošniki sedaj priložnost, da resnično udejanjijo svoj aktivni življenjski slog. Pametne ure so namreč preprost modni dodatek, ki svojo funkcionalnost nadgrajujejo s hitro, varno in enostavno možnostjo brezstičnega plačevanja kadarkoli in kjerkoli ter se tako vključujejo v naš vsakdan, ki je vse bolj v koraku z globalnimi trendi plačevanja prek nosljivih tehnologij.« Luka Gabrovšek, predstavnik družbe Mastercard v Sloveniji

Značke: Tek
Ključne besede:
Garmin forerunner
Komentarji
Ta novica še nima komentarjev
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ