Vrača se polmaraton v Poreču

Vrača se polmaraton v Poreču
13.04.2022 AVTOR: Uredništvo

Tradicionalna rekreativna prireditev "Plava Laguna Half Maraton", ki se ga veselijo tekači iz tega dela Evrope se vrača v Poreč 14. in 15. maja.

Plava Laguna Polmaraton zaradi čudovite lokacije prireditve in pozitivnega vzdušja, ki vlada ves vikend, zaseda posebno mesto na zemljevidu tekaških destinacij.

Sobota, 14. maja, je rezervirana za družine: dopoldne je na sporedu 4 km dolg Family Run, tek staršev in otrok skozi kampa Zelena Laguna in Bijela Uvala, popoldne pa potekajo brezplačna tekmovanja Kids Run, posebej prilagojena otrokom. Polmaraton in tek na 10 kilometrov potekata v nedeljo, 15. maja.

Plava Laguna Polmaraton je idealna priložnost za vse športne družine, da preživijo skupen vikend na morju, uživajo v gibanju, a tudi sproščanju ter prelepem Poreču in Istri v spomladanskih oblačilih.

Prijave so odprte! Izkoristite posebno ponudbo nastanitve v hotelih Plava Laguna ali Molindrio Plava Lagunaže od 33 € na osebo na dan, vključno s prijavnino na tekmovanje!

Za več informacij ter prijave in rezervacije obiščite https://www.plavalaguna.com/sl/istra/porec/dogodki/polmaraton-plava-laguna.

Se vidimo na Plava Laguna Polmaratonu!

Uživali bomo v skupnem druženju in teku ter preživeli zabaven pomladni dan z občutkom varnosti in v sproščenem vzdušju.

Poreč in Plava Laguna po polmaratonu letos gostita še Plava Laguna IRONMAN 70.3, edino tekmovanje Ironman v tem delu Evrope, ki bo potekalo od 13. do 16. oktobra v Zelena Resortu.

Značke: Tek
Ključne besede:
Plava laguna d.d.
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ