Zvoh Night Attack: Epska borba med tekači in turnimi smučarji, Timotej Bečan podrl rekord proge

Zvoh Night Attack: Epska borba med tekači in turnimi smučarji, Timotej Bečan podrl rekord proge
11.02.2019 AVTOR: K.R., Foto: Facebook; Krvavec trail vikend; Join Run

9. februarja je potekal Zvoh Night Attack na Krvavcu.

Potekal je Intersport-ov nočni tek in pohod ob baklah in Lumarjev vertikal - državno prvenstvo v vzponu za turne smučarje. Dobri vremenski ogoji; utrjena proga in zmerne temperature so poskbeli za dobro tekmo ob posebnem vzdušju ob baklah. Dogodka se je udeležilo 122 tekmovalcev.

Zmagal Timotej Bečan

Najboljši trije tekači absolutno so bili Timotej Bečan, za njim pa turna smučarja Luka Kovačič in Nejc Kuhar. Vsi trije so podrli rekord proge. Med 18-imi gorskimi tekačicami je slavila Mojca Koligar s časom 0:23:45, sledila ji je Marlies Penker s časom 24:09, tretja pa je bila Barbara Trunkelj s časom 0:26:07. Najboljši trije gorski tekači so bili Timotej Bečan s časom 0:19:18, Simon Novak s časom 0:21:44 ter Nejc Blatnik s časom 0:21:47.

Tekmovalo je tudi 5 turnih smučark, prva je bila Giulia Della Zonca, s časom 0:30:16, druga je bila Katarina Pritržnik s časom 0:33:38, tretja pa Karmen Poklukar s časom 0:35:59.

Ostale rezultate najdete TU.

Fotogalerija in video

Preverite spodnjo fotogalerijo in videoposnetek.

Organizatorji: "Epska borba med tekači in turnimi smučarji"

Takole so zapisali organizatorji:

"Pod streho smo spravili že peto prireditev, ki je tokrat potekala v doslej najlepših vremenskih pogojih. Zmerna temperatura za ta čas in lepo utrjena proga je postregla z epsko borbo med tekači in turnimi smučarji. Zmago je slavil naš trenutno najboljši gorski tekač Timotej Bečan, tesno pa sta mu sledila turna smučarja Luka Kovačič in Nejc Kuhar. Vsi trije so premagali dosedanji rekord.
Čestitke tudi vsem ostalim nastopajočim, pohvale pa tudi organizatorjem za lepo in tokrat brezhibno izpeljano prireditev
."

Značke: Tek
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ