adidas Ultraboost 19 – tekaški copat iz zgolj štirih elementov za večji povratek energije

adidas Ultraboost 19 – tekaški copat iz zgolj štirih elementov za večji povratek energije
05.03.2019 AVTOR: Promocijsko sporočilo, Foto: adidas

adidas je v svojem najambicioznejšem projektu doslej v sodelovanju s tisočimi tekači z vsega sveta zasnoval in izdelal športni copat Ultraboost 19.

Novo tekaško sezono bodo v adidasu pozdravili z revolucionarnimi tekaškimi copati Ultraboost 19, ki so bili zasnovani v sodelovanju s tisočimi tekači z vsega sveta. Slednji so bili soglasni, da si želijo poenostavljen, a enako zmogljiv izdelek, ki podpira spremembe v tekaškem svetu, saj ta postaja mlajši ter vse bolj družaben in demokratičen. Zato so adidasovi oblikovalci in razvojniki najbolj ikoničen tekaški copat Ultraboost najprej razstavili na 17 delov in ga z upoštevanjem načela »manj je več« popolnoma predelali, pri čemer so se osredotočili na štiri ključne elemente.

Sledite @adidasrunning na InstagramuTwitterju in Facebooku z uporabo #UltraBOOST.


Da bi Ultraboost 19 poustvaril občutek druge kože na nogi, so pri adidasu uporabili tehnologijo Primeknit 360, ki zmogljivost združuje s čistim udobjem in lahkotnostjo. Lahko ogrodje copata predstavlja tehnologija Torsion Spring ali torzijska vzmet, ki nudi večjo podporo ob pristanku in hiter prehod v pospešek naslednjega koraka. Kombinacijo podpore in prilagodljivosti zagotavlja posodobljena tehnologija 3D Heel Frame, v vmesnem podplatu pa je integrirana nadgrajena tehnologija Optimized BOOST. Slednja v primerjavi s copatom Ultraboost prve generacije prinaša kar za 20 odstotkov večji povratek energije.

Prihod revolucionarnega športnega copata so v adidasu podprli s kampanjo Recode Running – ta izkazuje podporo novi tekaški kulturi in ustvarjalnosti, ki imata moč transformacije oziroma preoblikovanja teka, kot smo ga poznali do sedaj.

Nov tekaški copat Ultraboost je že na voljo v trgovinah adidas shop in pri bolje založenih trgovcih s športno opremo.


Značke: Tek na cesti
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ