Nuša Mali šesta na svetovnem prvenstvu v Argentini

Nuša Mali šesta na svetovnem prvenstvu v Argentini
16.11.2019 AVTOR: K. R., foto: https://gorski-teki.si/

Članice so ekipno dosegle sedmo mesto.

V petek je v Villi La Angostura potekala 35. izvedba svetovnega prvenstva World Mountain Running Championshipv gorskih tekih mladinskih in članskih kategorij v disciplini teka gor-dol. Našo ekipo so zastopale članice Mojca Koligar, Tina Kozjek in Ana Čufer ter člani Timotej Bečan, Miran Cvet, Gašper Bregar in Matic Plaznik. Med mladinkami sta nastopili Špela Gonza in Nuša Mali, med mladinci pa Klemen Španring, Jakob Medved in Nejc Uršič. Luka Kovačič in Marko Tratnik in Petra Tratnik so v soboto nastopili v disciplini gorski maraton. Petra Tratnik je dosegla 23. mesto, Marko Tratnik 34. mesto, Luka Kovačič pa je pritekel na 59. mesto.

Rezultati

Nuša Mali je dosegla izvrstno šesto mesto, Klemen Španring 23. mesto, 17. mesto je dosegla Špela Gonza, Nejc Uršič 29. in Jakob Medved 36. mesto. Timotej Bečan je pritekel na 15. mesto, Ana Čufer na 18. mesto. Miran Cvet je dosegel 28. mesto, Matic Plaznik 32., Gašper Bregar pa 38. mesto. Mojca Koligar je dosegla 24. mesto, Tina Kozjek 27. mesto.

Članice so ekipno dosegle sedmo mesto, mladinci pa osmo mesto.

Bečan pa je takole strnil svoje misli: "15. mesto na svetovnem prvenstvu v gorskem teku! Predvsem sem zadovoljen z zaostankom za prvim, ki je znašal 3 minute in se vsako leto topi!"

Značke: Tek
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ