Peš na Pohorje

Peš na Pohorje
04.11.2010 AVTOR:

GANESHA TEAM skupaj z društvom ŠRI ČINMOJ MARATHON TEAM  organizira dne 7. novembra 2010  športno prireditev 5. PEŠ NA POHORJE.

Množično-rekreativna in tekmovalna prireditev Peš na Pohorje je namenjena vsem, ki so zmožni in jim je izziv premagati Pohorsko strmino. PEŠ NA POHORJE organiziramo letos petič in postaja že tradicionalna.

Vsak dan, še posebej za vikend se ogromno Mariborčanov napoti na Pohorje zato smo se pred petimi leti odločili organizirati prireditev. Lahko se teče ali hodi, moto je "self transcendence-samopreseganje, ki je zagotovo potrebno za premagovanje Pohorske strmine.

Trasa v dolžini 3850 metrov s štartom pri Pohorski vzpenjači in višinsko razliko 725 metrov bo tekla po Čopovi progi do trikotne jase in nato vse do hotela Bellevue kjer je cilj. Da vam bo pa lažje pa vas bodo ob progi spremljale table z sporočili, ki vas bodo navdihovala. Prijave so možne na štartu od 9.00 – 10.30 ure  ali preko e-maila po spletni strani www.srichinmoyraces.org/si.  Štartnina je 7 EUR, vsi udeleženci prejmejo topel obrok, prvih 300 prijavljenih pa še majico!  organizatorji ob drugih nagradah obljubljajo tudi žrebanje z glavnim dobitkom gorsko kolo Scwinn.

Športno društvo Šri Činmoj Maraton Team international  je bilo ustanovljeno leta 1977 v New Yorku in je sedaj največji organizator v ultra distanc tekih na svetu. Društva delujejo po vsem svetu; organizirajo pa različna tekmovanja v različnih športih. Člani društev so tudi znani športniki kot so Karl Lewis, Paul Tergat, Tegla Loroupe, Tatyana Lebedjeva...

Marjan Jauk

Značke:
Ključne besede:
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ