S Prešernovega trga do vrha Šmarne gore v manj kot eni šolski uri

S Prešernovega trga do vrha Šmarne gore v manj kot eni šolski uri
03.06.2021 AVTOR: K. R. , foto: Uroš Bitenc

Timoteju je uspel nor podvig, čeprav je dan prej tekmoval in zmagal na 25. teku k sv. Primožu.

Timoteju je uspel nor podvig, čeprav je dan prej tekmoval in zmagal na 25. teku k sv. Primožu. Več ---> 25. tek k sv. Primožu: Bečan sekundo za rekordom

Bečan je od spomenika na Prešernovem trgu v Ljubljani do vrha Šmarne gore je potreboval le 42 minut in 11 sekund.

"Za večino prebivalcev Ljubljane je Šmarna gora gotovo najljubša pohodniška točka, zato se je porodila ideja o teku iz samega centra Ljubljane na vrh po najbližji poti"

Takole je Timotej naznanil svoj projekt: "Čas je, da razkrijem svoj nov projekt, ki je v meni zorel že od lani: Prešernov trg -> Šmarna gora. Da predstavim idejo v ozadju...Večina (vključno z mano) se do vznožja največkrat pripelje. Vsem je znan tudi najboljši čas "Rekorda Šmarne gore", zato sem dobil zamisel, da bi zadevo izvedel v smislu "kako hitro se da iz kavča na Šmarno goro" Za večino prebivalcev Ljubljane je Šmarna gora gotovo najljubša pohodniška točka, zato se je porodila ideja o teku iz samega centra Ljubljane na vrh po najbližji poti"

Morda vas zanima tudi: Rekord: KRMA - TRIGLAV (Aljažev stolp): 1:26:45

Timotejev blog: https://timotejbecan.wixsite.com/mysite/post/timotejev-b-r-log-7-iz-pre%C5%A1ernovega-trga-na-vrh-%C5%A1marne-gore-v-manj-kot-%C5%A1olski-uri?

Značke: Tek
Ključne besede:
Timotej Bečan
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ