Skupinski počitniški tek v Ljubljani

Skupinski počitniški tek v Ljubljani
22.07.2022 AVTOR: Uredništvo

V dneh ko Slovenija premaguje vročinski val se življenje, dogaja v jutranjih ali večernih urah. Povabimo vas na tekaška in kolesarska druženja.

Pridružite se nam onkraj meja vsega vročega, zagotovo bomo poskrbeli za navdušenje in dobro voljo. Vsem na poletnem oddihu želimo miren utrip srca, osvežujočo pijačo in nepozabna doživetja. Spremljajte nas, pri nas se vedno dogaja.


SKUPINSKI TEK V LJUBLJANI

V soboto, 23. julija vas povabimo na POČITNIŠKI TEK, pri Koseškem bajerju v Ljubljani, ob 8.00 uri. Vabimo vas v jutranjo hladno senco na lahkotno rekreacijo. V programu imamo skupinski tek na 7, 12, 14, 19 kilometrov. Občutek po teku bo izjemen. Sledi počitek cel dan.
Prijava na dogodek je obvezna. >>> https://priprave.si/events/pocitniski-tek-skupinski-trening-4/



SKUPINSKI OGLED ETAPE DIRKE PO FRANCIJI

V soboto, 23. julija, vas povabimo na SKUPINSKI OGLED etape TOUR DE FRANCE v Kranj – grad Khislstein od 15.00 do 18.00 ure. Ogled je brezplačen, dobrodošli vsi ljubitelji kolesarstva. Z vami bo ekipa Priprave in Gremo na kolo, med vsemi, ki boste prišli na ogled etape, bomo žrebali številne atraktivne kolesarske nagrade.

  • Vsi, ki ste prijavljeni na dogodek L'Etape Slovenia by Tour de France boste ta dan lahko premierno prevzeli svoj bojevniški kolesarski dres in v njem nabirali kilometre za jesenski spektakel.

Prijava na dogodek je obvezna. >>> https://slovenia.letapebytourdefrance.com/blog/news/ekskluzivno-osebni-prevzem-dresa-l-etape-in-ogled-kronometra-tdf



SKUPINSKI TEK NA PTUJU

V nedeljo, 24. julija vas povabimo na SKUPINSKI TEK, pod okriljem Volkswagen Ljubljanskega maratona. Dobimo se ob 9.00 uri pri ptujskem prstanu na Ptuju. Skupaj bomo v lahkotnem koraku pretekli približno 7 kilometrov. VROČE!! Vsak udeleženec dogodka bo za največji tekaški spektakel v Sloveniji prejel štartno številko s priimkom. Samo elitni tekači in vi.
Prijava na dogodek je obvezna. >>> https://vw-ljubljanskimaraton.si/novice/gremo-v-ljubljano-ptuj_1



L'ETAPE SLOVENIA BY TOUR DE FRANCE

*AKCIJA* Samo še do vključno nedelje, 24. 7. si lahko štartnino za kolesarski spektakel L'Etape Slovenia by Tour de France zagotovite po posebni promocijski ceni 99,99 eur. Po tem datumu se cena dvigne na 129,99 eur, s 1. 8. pa že kar na 149,99 eur. Kolesarski navdušenci, tole se vam res splača! Prijavnina vključuje zgornji del kolesarskega dresa v unikatni podobi L'Etape Slovenia, proizvajalca Ale. Vrednost dresa 69,99 eur. Pripravili smo vam dve trasi: 70 km, 671 višinskih metrov in 145 km, 2.020 višinskih metrov. Z nami je že preko 800 kolesarjev. Glavne prednosti dogodka:

  • Popolna zapora ceste tudi do 4 ure,
  • Tehnična podpora kolesarjem na trasi
  • Borba za prave Tour de France majice
  • Popolno doživetje Dirke po Franciji na slovenskih tleh

Več informacij in prijava: https://slovenia.letapebytourdefrance.com/

Pridružite se ekipi, ki navdušuje!

Značke: Tek
Ključne besede:
tekaške priprave
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ