Urška Malovrh je uspešno opravila s kar nekaj zahtevnimi izzivi

Urška Malovrh je uspešno opravila s kar nekaj zahtevnimi izzivi
28.11.2016 AVTOR: Tina Ambrožič
Urška se je tako v prvem kot tudi v drugem delu sezone udeležila kar nekaj polmaratonov in maratonov, s katerimi je uspešno opravila.

Med ženskimi predstavnicami ekipe Asics Frontrunner je bila Urška Malovrh zagotovo ena najbolj energičnih, saj je ves čas pridno trenirala in se udeleževala precej zahtevnik tekaških izzivov. Aprila je tekla na polmaratonu NajNaj21 v Škofja Loki ter tudi na Gorskem teku pod Kriško Goro. Junija pa je uspešno odtekla GM40 ali Gorski maraton štirih občin, na katerem je zasedla štiriindvajseto mesto.
Da bi se lahko uspešno pripravila na drugi del tekaške sezone pa je Urška pridno trenirala tudi v poletnih dneh, ko je opravila nekaj zahtevnejših treningov.
Med njimi so bili tek okoli hriba Kokoš na Primorskem, pa tek na Roblek in tek po gorskih poteh okoli Bohinja. Njena dobra pripravljenost se ji je obrestovala, saj je, na primer na Ljubljanskem maratonu 42 kilometrov pretekla v času 3:45. Prav tako pa je uspešno pretekla tudi maraton v Firencah konec meseca novembra.

Urška sicer ob teku veliko časa preživi v hribih, včasih se usede tudi na kolo, v zimskih dneh pa bo zagotovo veliko časa preživela na tekaških smučeh.

 

Značke: Ljubljanski maraton
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ