Prireditve - Tekaški pozdrav jeseni na Krasu

Tekaški pozdrav jeseni na Krasu
Datum prireditve
10.11.2019
Organizator
Zavod za šport, turizem in prosti čas Sežana
Stran organizatorja
Kontaktna oseba
Telefon
Email
info@sport-sezana.com
Cena ob predprijavi
15.00 €
Štartnina na dan prireditve
25.00 €
Opis dogodka

Mila kraška klima omogoča idealne pogoje, da se v novembru na Krasu poslovimo od tekaške sezone z zadnjim tekom v letu. Večini tekačev dogodek predstavlja zaključek tekaške sezone, za druge pa je priložnost za dodatno motivacijo in tekaški trening.

Krožna trasa rekreativnega teka na 9.400 metrov je speljana po asfaltnih in urejenih makadamskih cestah skozi slikovito varovano območje Živega muzeja Krasa, ki vabi k odkrivanju kraških skrivnosti.

Tekaški pozdrav je mlajši brat tradicionalnega in tudi širše poznanega Malega kraškega maratona. Letos bomo že 15. zapored skočili v jesen z rekreativno prireditvijo, ki na Martinovo soboto združi mlado in staro.
✔️ KRASova 10ka je krožna trasa dolga 10.400 m, ki je speljana po asfaltnih in urejenih makadamskih kraških cestah skozi Živi muzej Krasa iz Sežane v Orlek in nazaj. (krožna trasa)
✔️ TERANova 6ka pa je rekreativni tek na 5.800 m. Trasa je speljana iz Orleka po delu Živega muzeja Krasa v Sežano.
✔️OTROŠKI TEKI & OTROŠKO VARSTVO - kot vselej, bomo na Krasu poskrbeli tudi za vaše najmlajše. Njim prilagojene tekaške razdalje, kjer se najmlajšim lahko pridružite tudistarši ter brezplačno varstvo sta pravi razlog za obisk Krasa z nadobudnimi malimi tekači.
✔️POHOD po delu Živega muzeja Krasa je v jesenskem času prava paša za oči. Pot je dolga slabih 10 km in je primerna tudi za družine.
✔️HITRA HOJA - vzporedno s tekom, se bo na atletskem stadionu odvijalo tekmovanje hitre hoje v različnih starostnih kategorijah.

Se vidimo na martinovo soboto, 9. novembra v Sežani!☺️

Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ