Tekli smo - Garmin vivoactive 4

Garmin vivoactive 4
03.06.2019 AVTOR: Vladimir Pakrac

Leto 2019 je več kot očitno Garminovo leto, saj letos praktično ni bilo izvoda revije Tekač, Bicikel ali NaProstem, v kateri ne bi predstavili ene izmed njihovih novosti.

Pri tem sem vsakič znova presenečen nad kakovostjo in izvirnostjo novosti pri posameznih modelih in vivoactive 4 tukaj ni nobena izjema.


Da povem še drugače – vsakič, ko me iz uredništva obvestijo, da prihaja nov Garminov izdelek, še posebej, ko gre za uro, se vprašam, kaj so pri Garminu sploh še sposobni razviti. S čim lahko navdušijo in kaj več bi uporabnik lahko še zahteval? Pretiraval bi, če bi dejal, da sem impresioniran, z lahkoto pa bi lahko dejal, da sem vsakič pozitivno presenečen. Garmin je uspel ustvariti ekosistem, kjer ima vsaka ura svoje mesto, s sebi lastnim naborom funkcij, in kjer vsaka novost prinaša potencial za nadaljnje razširitve.

Glasba standardno

Letošnje leto je več kot očitno v znamenju glasbe, vsaj kar se tiče Garminovih ur. Dobesedno vsak naprednejši model v eni izmed i

Vas zanima več?
Celoten članek je na voljo le registriranim uporabnikom.
Prijavite se s klikom na spodnji gumb.
Specifikacije

Garmin vivoactive 4

Od 279,99 EUR, Garmin, d.o.o.

www.garmin.si

Mere ohišja: 4,51 x 4,51 x 1,28 cm
Teža: 50 g
Velikost zaslona: premer 3,30 cm
Ločljivost zaslona: 260 × 260 slikovnih točk
Pomnilnik: 7 dejavnosti z merjenjem časa, podatki o merjenju aktivnosti za 14 dni
Avtonomija baterije: Do 8 dni v načinu ure; do 6 ur v načinu GPS in predvajanju glasbe.
Povezljivost: Bluetooth, ANT+, Wi-Fi
Pametna obvestila: Prejemajte pametna obvestila4 kot so klici, e-poštna in besedilna sporočila kar v uro.
Brezstično plačevanje: Garmin Pay™ omogoča plačevanje preko ure
Spremljanje zdravja: Celodnevno spremljanje zdravja s pulznim oksimetrom in funkcijami merilnika energije s spremljanjem hitrosti dihanja, menstrualnega cikla, ravni stresa, spanca, srčnega utripa ter hidracije.
Razpoložljivi profili telovadnih dejavnosti: vadba za moč, kardio vadba, vadba na eliptičnem trenažerju, vadba na vadbenih stopnicah, vzpenjanje po stopnicah, veslanje v zaprtih prostorih, joga, pilates in dihalne vaje.

Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ