Izleti - Movember tek

Movember tek
24.11.2012 AVTOR: Matej Zalar
Movember tek 2012 je minil v sproščenem vzdušju, ker je trasa primerna tudi za osemkilometrs ...
Movember tek 2012 je minil v sproščenem vzdušju, ker je trasa primerna tudi za osemkilometrski trening po ljubljanskem središču, jo predstavljamo tudi vsem, ki ste tek zamudili. Izhodišče je na Prešernovem trgu, najlepši del poti vodi skozi Tivoli, najtežji pa čez Ljubljanski grad.

Od Prešernovega trga smo po Čopovi in Cankarjevi ulici skozi podhod pri Moderni galeriji pritekli na Jakopičevo sprehajališče, kjer smo opravili raztezne vaje, potem pa skozi Tivoli do Erjavčeve ceste in potem desno na Prešernovo cesto. Prečkali smo Aškerčevo in po Groharjevi ter Riharjevi tekli v Trnovo. Čez Kolezijsko cesto smo prišli na Ziherlovo in ji sledili do Trnovskega pristana, tam pa zavili levo ob Ljubljanici in prečkali Priulski most. Zakrožili smo pri Špici, potem pa po Prulah ob Ljubljanici tekli do Zoisove ceste, jo prečkali in čez Levstikov trg na Ljubljanski grad po Osojni poti.

Na gradu se je pametno ohladiti s tekom okoli oddajnika in opraviti kratke raztezne vaje, potem pa smo se spustili po Cesti Slovenskih kmečkih uporov na Streliško ulico, čez Krekov trg na Ciril Metodov trg in čez Tromostovje nazaj na izhodišče.
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ