5. Tek na Limbarsko goro je spremljalo čudovito vreme

5. Tek na Limbarsko goro je spremljalo čudovito vreme
19.10.2018 AVTOR: K.R., Foto: Facebook: Društvo krajanov Limbarske gore; Erika Vehovec Mlakar

Tek je potekal po travnikih in gozdovih, vse do vrha s soncem obsijane Limbarske gore.

Start 5. Teka na Limbarsko goro je bil v Zalogu pri Moravčah, cilj pa seveda na vrhu Limbarske gore. Dolžina proge je bila 5,1 km, tekači pa so premagali 395 m višinske razlike. Rekord proge je sicer 22 minut in 49 sekund, postavil pa ga je Miran Cvet iz Hrastnika in sicer lani, 15.10.2017. Tek organizira Društvo krajanov Limbarska Gora.

Rezultati so se razvrstili po kategorijah: Moški in ženske; kategorija A: tekači do 40 let (1978) ter kategorija B: tekači, starejši od 40 let (1977).

Organizatorji so zapisali: “Še ena uspešna prireditev je za nami, 5. Tek na Limbarsko goro. Malo drugačen, razgiban in pri tekmovalcih zelo priljubljen. Danes pa je bilo še vreme čudovito in tako je na s soncem obsijano goro iz Zaloga pri Moravčah po travnikih in skozi gozdove uspešno doseglo cilj 48 tekmovalcev, sicer utrujenih, a zelo zadovoljnih. Organizatorji se zahvaljujemo vsem pogumnim udeležencem, super navijačem, sponzorjem in donatorjem ter vsem drugim, ki so pomagali in sodelovali pri tem projektu. Danes smo zmagali vsi!

Značke: Tek
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ