adidas Ultra BOOST

adidas Ultra BOOST
24.02.2015 AVTOR: BOSTJAN SVETE
adidas predstavlja najnovejše tekaške copate adidas Ultra BOOST, ki omogočajo največji povratek energije doslej.

Pri njihovi izdelavi je adidas združil najbolj inovativne in dovršene tehnologije ter tako poskrbel za edinstveno tekaško izkušnjo. Novi copati so z neverjetnim udobjem, stabilnostjo in atraktivnim videzom že prepričali največja tekaška imena.

Model Ultra BOOST je po celotnem podplatu opremljen z revolucionarno tehnologijo blaženja BOOST ™, ki v primerjavi s predhodniki vsebuje kar 20 % več BOOST materiala in s tem zagotavlja še večji izkoristek energije. adidas je pri novem copatu popolnoma odstranil tradicionalen EVA vmesni podplat in s tem poskrbel za neposreden stik ter ultimativno izkušnjo. Poleg tega tisoče majhnih energetskih kapsul, iz katerih je sestavljena BOOST pena, zagotavlja popolno zmogljivost v praktično vseh razmerah in tudi po več sto pretečenih kilometrih.

Novi copati so na zgornjem delu opremljeni s pleteno tehnologijo Primeknit, ki zagotavlja najvišjo stopnjo udobja, podpore in stila. Stopalo se namreč med tekom lahko razširi tudi do 10 milimetrov in več, to pa lahko v trdih copatih povzroči hudo nelagodje in trenja, ki vodijo do odrgnin ter poškodb. Za razliko od ostalih pletenih patentov Primeknit obenem nudi popolno podporo in raztezanje na delih, kjer je to potrebno.

Z uporabo najnaprednejših tehnologij je adidasu s copati Ultra BOOST uspelo zadovoljiti visokim zahtevam tako rekreativnih kot tudi profesionalnih tekačev in ponovno dvigniti standarde v tekaški industriji.


Več o sami revoluciji, ki jo je v tekaškem svetu zanetil Boost, si lahko ogledate v videu:
 

Značke:
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ