Asics Frontrunner Slovenija s petimi novimi člani

Asics Frontrunner Slovenija s petimi novimi člani
28.02.2017 AVTOR: BOSTJAN SVETE
Obstoječim Frontrunnerjem se je pridružilo 5 novincev.

Sledite tekaško skupnost ASICS FrontRunner

@Instagram


@YouTube

@Facebook

#AsicsFrontRunner
#ASICSFrontrunnerSlovenija
#ASICS

Člani ekipe Asics Frontrunner imajo za seboj bolj ali manj pestro uvodno leto. Nekaterim je uspelo doseči zastavljene cilje, spet drugim so te preprečile poškodbe. Vseeno so se vsi trudili, da bi bili čim bolj aktivni, tako pri teku kot tudi pri drugih športih in v življenju nasploh. Po zasluženem
zimskem počitku že gledajo z novimi cilji v letošnjo sezono.

Obstoječim Asics Frontrunnerjem Mitja Krevs, Jan Samide, Robert Kotnik, Urška Malovrh, Barbara Resnik, se je pridružilo pet novincev.

Med skoraj 300 –timi prijavljenimi je pisano druščino slovenskih Asics Frontrunnerjev popolnilo pet na novo izbranih. Jerica Kravos, Lucija Krkoč, Meta Prosen, Miha Dobravec in Samo Zavrl so tisti, ki so dobili priložnost postati del evropske skupnosti Asics Frontrunner.

 

Novi Asics Frontrunnerji

Miha Dobravec z doseženim 3. mesto na državnem prvenstvu v krosu med mlajšimi člani ima v letošnjem letu za cilj izbolšati osebne rekorde od 3000 m do polmaratona.

 

Jerici Kravos so cestni teki glavna disciplina, cilj letošnje sezone pa je izboljšanje osebnega rekorda na 21 kilometrov. V njeni zbirki vrhunskih dosežkov je tudi naslov državne prvakinje ekipno v štafeti gorskih tekov.

 

Lucija Krkoč, vsestranska tekačica, ki nenehno kombinira podlage od cestnih tekov do tekov v naravi, bo po lanski zmagi na teku Wings for Life, maja prvič resneje preizkusila pripravljnost na teku Wings for Life v Čilu. V nadaljevanju sezone pa bo skušala obstoječim medaljam: 6 medalj s svetovnih in 3 medalje z evropskih prvenstev v gorskih tekih, dodati še kakšno.

 

Meta Prosen, si želim v letošnjem letu izboljšati svoj čas na cestnem maratonu, potem ko je lani uspešno petekla Trail Maraton Pohorje.

 

Samo Zavrl katerega je tek osrednji del življenja in s tekaškimi izkušnjami, ki jih pridobiva, kot člane ekipe Dj-djoko team, kjer trenirajo bivši in aktualni državni prvaki, tudi olimpijci, v stadionski atletiki: Maja Mihalinec, Luka Zidar, Jan Žumer, Luka Rakič, Jan Petrač, Manca Šepetavec, prenaša na druge. V zečetek sezone stopa s cilji pridobiti na hitrosti in vzdržljivosti in 10km razdaljo do Ljubljanskega maratona spet preteči pod 40min.

Obstoječim in novim članom Asics Frontrunner je enotna želja, da čim bolje uresničijo zastavljene cilje v letošnjem letu. Po prvem skupnem srečanju, pa bomo vsakega novinca spoznali tudi bolj podrobno.

Značke: Prehrana
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ