ASICS World Ekiden, štafetni maraton za vsakogar

ASICS World Ekiden, štafetni maraton za vsakogar
30.10.2020 AVTOR: Sporočilo za javnost

V času, ko je svet bolj ločen kot kdaj koli prej, se ASICS vrača k japonskim koreninam in združevanje tekačev, da tečejo kot ekipa in dosežejo skupni cilj - maraton.

ASICS World Ekiden 2020 bo prva izvedba navideznega tekmovanja, ki bo potekalo od 11. – 22. novembra 2020 in bo postalo tradicionalno vsakoletno tekmovanje.

Ekiden štafetni maraton črpa navdih iz stoletne japonske tekaške kulture in predstavlja ekipni izziv, kjer se ekipe šestih tekmovalcev pomerijo v skupinskem maratonu. Ker je tekmovanje razdeljeno na šest delov različnih dolžin, je primerno za tekmovalce različnih sposobnosti in tekaške izkušenosti.

ASICS - ANIMA SANO IN CORPE SANO - ZDRAV DUH V ZDRAVEM TELESU


Ekiden

V središče postavlja duševne koristi teka, skupinsko delo ter prijateljstvo. Za razliko od drugih tekmovanj, je pri Ekiden tekmovanju v središču ekipno sodelovanje. »Gre za prireditev ki je dostopna vsem, saj smo zavezani vsem ljudem pomagati, da lahko uresničijo naš moto – zdrav duh v zdravem telesu.«


Prijave na ASICS Ekiden 2020

Prijave so brezplačne in so na voljo do vključno 10. 11. 2020.

Prijave potekajo prek aplikacije Runkeeper ali na povezavi tukaj.

Runkeeper iOS sistem
in
Runkeeper Android sistem

Za sodelovanje je potrebno oblikovati skupino šestih tekaških prijateljev, ki bodo zaključili navidezni tek med 11. in 22. novembrom.

Za olajšanje iskanje rezultatov na koncu predlagamo, da pri vpisu imena ekipe, spredaj dodate tri-črkovno okrajšavo, ki označuje državo/podjetje (npr. »SLO Ljubitelji teka" ali "SLO Legende"), kar pa ni obvezno.

ASICS World Ekiden 2020 je na voljo za vse, z razdaljami, primernimi za vse ravni tekaške pripravljenosti.


Tekaški pozdrav!
Ekipa ASICS Slovenija

Značke: Tek
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ