Bliža se Soča Outdoor Festival EGO QUARK trail tekaški vikend!

Bliža se Soča Outdoor Festival EGO QUARK trail tekaški vikend!
20.06.2016 AVTOR: BOSTJAN SVETE
Tekači, le še teden dni časa imate, da se prijavite na trail teke v okviru Soča Outdoor festivala. Teki letos potekajo pod skupnim imenom EGO QUARK trail vikend, izbirate pa lahko med tremi razdaljami; 10, 15 in 46 kilometrsko.

Za vse, ki uživate v tekih do 10 kilometrov, so organizatorji pripravili Vzajemna Trail Run s skupnim vzponom 200 m, ki vas bo popeljal skozi korita Tolminke. Za nekoliko bolj zagrizene, se bo trasa Adidas Trail Runa povzpela tudi na Tolminski grad in na 15 kilometrski razdalji naredila 400 višinskih metrov. Za najbolj zahteve trail tekače pa so pripravili 46 kilometrsko preizkušnjo, s skupno 1450 višinskimi metri, ki vas bo po trasi pohodniške poti Alpe Adria vodila iz Bovca (štart), ob reki Soči in se nato skozi Drežnico povzpela na planino Kuhinja, nato pa skozi vas Krn nazaj proti Soči, v Tolmin.

Trasa ponuja izjemne razglede na pogorje Krna in dolino Soče. Več o trasah si preberite na: www.soca-outdoor.com  

Elektronske prijave so možne le še do nedelje, 26. 6. 2016 na povezavi: www.soca-outdoor.com/prijave/trail-run/  

V okviru EGO QUARK trail vikenda pa se lahko udeležite tudi Adidas tekaških delavnic pod vodstvom Blaža Strožerja, ki vam bo v nizu treh delavnic pokazal, kako se aktivirati pred tekmovanjem, kaj je pomembno za regeneracijo po njem in delavnico trail teka.

Aktivacijska delavnica bo v petek, 1. 7. ob 18.00 na Sotočju v Tolminu, v soboto boste skupaj lahko poskrbeli za regeneracijo po tekmovanju, z regeneracisjko delavnico boste pričeli od 13.00, v nedeljo pa se lahko naučite osnov trail teka, delavnica bo ob 9.30 v Kobaridu. Razlog več, da vikend preživite v Posočju!

Več o delavnicah na: www.soca-outdoor.com/spremljevalni-program/adidasove-tekaske-delavnice/

Soča Outdoor Festival ponuja tudi bogat spremljevalni program od izletov, adrenalinkih spustov, programov za otroke in družine. V petek 1. 7., na predtekmovalni večer, vas vabijo na sotočje Soče in Tolminke, kjer bodo slovenski outdoor friki predstavljali svoje udarne projekte. Bajke, kot so poimenovali dogodek, boste lahko poslušali od 20.00 naprej, o govorcih in dogodku pa si preberite na: www.soca-outdoor.com/spremljevalni-program/bajke-za-outdoor-freeke/

Značke: Tek
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ