Bodite pripravljeni na najtežje tekaške avanture

Bodite pripravljeni na najtežje tekaške avanture
18.04.2015 AVTOR: BOSTJAN SVETE
Izdelki Salomonove specializirane tekmovalne linije S-LAB so namensko izdelani tekmovalni produkti, ki nastanejo na podlagi tekmovalcev v Salomonovi ekipi.

SALOMON S-LAB – izbira tekmovalcev!

Več na www.salomon.com/si

So rezultat dolgoletnih raziskav in razvoja inovativnih produktov namenjenih najzahtevnejšim tekačem, ki se zavedajo da lahko vsak gram odloča o zmagi ali porazu.

Salomonovi S-LAB izdelki so plod tesnega sodelovanja med razvojnimi inženirji in tekači, ki so popolnoma osredotočeni na uresničitev najzahtevnejših ciljev in zagotavljanje popolne uspešnosti. Ena izmed najboljših gorskih tekačic na svetu Anna Frost, ki je hkrati del nepogrešljive Salomonove tekmovalne ekipe o Salomonovi S-LAB kolekciji zapiše: »Sodelovanje med blagovno znamko Salomon in atleti je edinstveno. Ne gre le za upoštevanje povratnih informacij, ki jih nenehno izražamo, ampak imamo tudi možnost deliti ideje za prihodnost, spodbujanje drug drugega in smo pomemben del nastajanja novih produktov. In na koncu vidiš izdelke v trgovinah, pri katerih si imel vpliv pri nastajanju in to je res odl
Vas zanima več?
Celoten članek si lahko preberete v zadnji izdaji revije Bicikel.com!
Še niste naročeni?
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ