Casio WSD-F10: Trpežna pametna ura, ustvarjena za aktivne

Casio WSD-F10: Trpežna pametna ura, ustvarjena za aktivne
23.02.2016 AVTOR: Matej Luzar
Priznani proizvajalec ur Casio je svoj prvi poizkus na področju pametnih ur z operacijskim sistemom Android obarval športno-pustolovsko. Vodoodporna ura se tako ponaša s skoraj vsem, kar potrebujemo za učinkovito spremljanje različnih aktivnosti.

Casio ure proizvaja že več kot 30 let, v tem času pa si je ustvaril ime, povezano s kakovostjo, a hkrati tudi sprejemljivimi cenami. WSD-F10 gre še korak dlje, saj v vse skupaj vključi številne senzorje in merilnike za natančno spremljanje aktivnosti. Tako je z uro, vodoodporno do globine 50 metrov, med drugim mogoče spremljati hitrost gibanja, premagano razdaljo, nadmorsko višino, zračni tlak ter čas sončnega vzhoda in zahoda. Ura prav tako omogoča navigacijo ter opozarjanje na potrebo po počitku oziroma vnosu hrane in pijače.

Pametni telefon v malem

Kot ostale pametne ure je tudi Casiov izdelek pravi računalnik v malem. V osnovi je ura namenjena pohodnikom, tekačem, kolesarjem in ribičem (za slednje so na voljo številni uporabni ažurni podatki, kot denimo tisti o plimovanju in aktivnosti rib), ki bodo na zapestju lahko tudi brali elektronsko

Vas zanima več?
Celoten članek si lahko preberete v zadnji izdaji revije Bicikel.com!
Še niste naročeni?
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ