Garmin Finalni trening se zaključuje

Garmin Finalni trening se zaključuje
30.10.2020 AVTOR: Uredništvo

Že četrto leto zapored skupnost PRIPRAVE organizira Finalni trening za #LJMARATON. Letos seveda malo drugače. Brezplačna medalja vas čaka.

Tokrat je največja sprememba ta, da Garmin finalni tek odtečete sami.

Kako osvojiti medaljo za Garmin FINALNI TRENING?

Garmin Finalni trening za Ljubljanski maraton 2020 opravite sami v času med 8. 10. in 1. 11.

Za medaljo je potrebno preteči 10 km.

Vsi, ki želite opraviti Garmin FINALNI TRENING za Ljubljanski maraton 2020 in se potegovati za hudo tekaško medaljo, se prijavite preko spletnega obrazca tukaj.

V času času med 8. 10. in 1. 11. 2020, je potrebno (kumulativno) opraviti 10 km teka.

Lahko 10 km razdelite na več tekov, le da je skupno število kilometrov 10 km.

Garmin FINALNI TRENING za Ljubljanski maraton opravite samostojno. Lahko pa povabite svoje prijatelje, da vsak na svojem koncu, v istem času, skupaj osvojite brezplačno hudo tekaško medaljo.

Ne tekmujemo ne v hitrosti, ne v razdalji, ne v kraju, ne v srčnem utripu, niti ne v času. Z medaljo vam želimo samo pomagati pri vztrajnosti in ohranjati motivacijo. Lahko si sami postavite pogoj, da pretečete minimalno 5 km na enkrat, a kljub vsemu pretecite toliko, kolikor ste v danem trenutku sposobni. Sedaj ni čas za preseganje samega sebe, sedaj ni čas za rekorde, niti ne za premikanje svojih meja sposobnosti.

Predlagamo vam, da si naredite sami svojo tekmo, svoje doživetje. Odločite se, da greste na 10 km tek v enkratni aktivnosti in to začutite tek kot zares finalni trening za Ljubljanski maraton.


FOTOGRAFIRAJTE SE IN OSVOJITE GARMIN TEKAŠKO MAJICO

Za popestritev izziva smo vam pripravili dodaten izziv. Ko opravite Finalni trening se fotografirajte v okolici, kjer ste opravili trening (če pa imate Garmin tekaško uro, lahko fotografirate kar vašo uro, da bomo videli vaš trening) in fotografijo objavite na Facebooku ali Instagramu in obvezno dodajte #GARMINRUNSERIES, da vas bomo lahko našli. Kdor bo to storil, bo po pošti brezplačno prejel še Garmin tekaško majico.

Značke: Tek
Ključne besede:
Garmin priprave
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ