Kaj za praznike podariti športniku?

Kaj za praznike podariti športniku?
01.12.2014 AVTOR: Tina Ambrožič
Prazniki so pred vrati in kmalu bomo živčno izbirali darila za naše drage. Če imate doma športnika, vam bomo delo olajšali z nekaj idejami za darila.

Napredna športna ura
Tekači zelo radi spremljajo svoje treninge, predvsem pred večjimi tekaškimi podvigi. A to je pač edini način, ki jih pripelje do zastavljenih ciljev. Napredek pa je najlažje spremljati s tekaško oziroma športno uro, s širokim naborom funkcij kot so merilec srčnega utripa, gps, sledilec tempa in še kaj. Resda so tovrstne ure drage, a za športnike, ki se svojih treningov lotevajo resno, neprecenljive.

TRX trakovi
Tekači morajo okrepiti svoje telo, da lažje in bolje tečejo. To najlažje storijo z vajami za moč, ki jih lahko izvajajo z utežmi, lastnim telesom ali s TRX trakovi. Le-tej so v zadnjih letih postali pravi hit, saj so se izkazali kot zelo učinkoviti ter tudi praktični pripomočki za vadbo. To pa predvsem zato, ker jih lahko vzamete s seboj kamorkoli in telovadite takrat, ko imate čas in možnost za to.

Kettlebells
Kettlebells-i nam omogočajo utrditev mišic celotnega telesa, a le če uteži znate uporabljati. Zato je skorajda obvezen predhoden posvet s trenerjem. Dodatne nasvete, vaje in navodil za uporabo pa je moč najti tudi na spletu.

Najem osebnega trenerja
Tovrstno darilo je najbolj primerno za tiste, ki si želijo izboljšati svojo pripravljenost, okrepiti mišično maso ali preoblikovati svoje telo, pa ne vedo, kako začeti oziroma sami ne znajo izvajati primernih vaj.
Cena trenerskih storitev je odvisna od veliko dejavnikov, zato je najbolje, da dobro veste, kaj si oseba, ki ji boste to darilo podarili, želi. 

Članarina za fitnes ali drugo športno aktivnost
V teh hladnih zimskih dneh veliko tekačev svoje treninge opravlja v telovadnici ali pa treninge nadomesti z drugimi športi. Zato jim bo eno ali več mesečna članarina za opravljanje njihove najljubše vadbe prišla še kako prav. 

Slušalke za poslušanje glasbe med športnimi aktivnostmi
Poslušanje glasbe med aktivnostjo zna biti pravi izziv, še posebej, če vam slušalke padajo iz ušes. In pri klasičnih slušalkah to sploh ni taka redkost. Prav zato boste glasbenega navdušenca zelo razveselili, če mu boste podarili slušalke, ki so posebej prilagojene za nošenje med športnimi aktivnostmi. Te se namreč zataknejo za uho, zato ne izpadajo iz ušes.

Značke: Oprema
Komentarji
Ta novica še nima komentarjev
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ