Kranjskogorska 10ka

Kranjskogorska 10ka
10.08.2012 AVTOR: Uroš Buh
V sredo 15.8., na praznik Marijinega vnebovzetja, bo v Kranjski Gori potekala tradicionalna tekaška prireditev - Kranjskogorska 10ka.

Kranjskogorska 10ka

- kje: Kranjska Gora
- kdaj: 15.8. ob 18h
- štartnina: 15 evrov
- prijave na prizorišču pred začetkom prireditve 

Dela prost dan sredi tedna je idealna priložnost za športni izlet na Gorenjsko, natančneje v Kranjsko Goro, kjer se bo tudi letos odvijala tamkajšnja Kranjskogorska 10ka.

Večerni štart bo ob 18. uri na trgu pred Turistično informacijskim centrom – TIC v centru mesta, tekmovalce pa bo trasa vodila po Borovški cesti proti kranjskogorskim smučiščem. Od tam dalje se teče po kolesarski stezi proti Ratečam, kjer se trasa obrne po isti poti nazaj proti Kranjski Gori. Na voljo bodo tri okrepčevalnice z vodo in športnimi napitki, in sicer pri Petrolu v Podkorenu, potem okrepčevalnica Pehta, pa še ena na obračališču v Ratečah. Na delu proge od štarta/cilja do začetka kolesarske steze, bo organizirana popolna zapora ceste, na kolesarski stezi pa naj tekači tečejo po desni strani ter upoštevajo pravila srečanja z ostalimi uporabniki steze (kolesarji, pohodniki, sprehajalci).

Prijave in prevzem štartnih številk so na Kranjskogorski 10ki možne le na dan prireditve pred TIC-em, štartnina stane 15 evrov, nastopili pa boste lahko v sedmih moških kategorijah ter petih ženskih. Uradne meritve bo tudi tokrat izvajal Timing Mojstrana, zmagovalci pa prejmejo medalje, posebna priznanja, ter praktična darila pokroviteljev teka. 

Vabljeni!

Več informacij o Kranjskogorski 10ki dobite na tej povezavi

Značke:
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ