Ljubljana se pridružuje globalni skupnosti adidas Runners

Ljubljana se pridružuje globalni skupnosti adidas Runners
09.09.2021 AVTOR: Uredništvo, Foto: adidas.com
Letošnja jesen v Slovenijo prinaša popestritev za tekače, ki si želite več.

Na svoj račun boste prišli vsi, ki radi preizkušate svoje meje ter iščete tekaško skupnost z bogato tradicijo, s pomočjo katere boste dosegli boljše rezultate. Članstvo v skupnosti je brezplačno.

Globalnemu gibanju adidas Runners, ki je prisotno že v več kot 60 mestih po svetu, se pridružuje tudi Ljubljana. Glavni namen novoustanovljene tekaške skupnosti je medsebojna motivacija in podpora, obenem pa adidas Runnersi predstavljajo mesto, kjer se združujejo vsi, ki iščejo več kot zgolj tekaški trening.

Glavna prednost adidas Runnersov je dobro zastavljen program, oblikovan v sodelovanju s strokovno ekipo, ki jo med drugim sestavljajo kineziologi, nutricionisti in fizioterapevti. Pri tem ne gre za klasično tekaško skupino, saj ta poleg kakovostnih treningov članom nudi tudi celovito podporo, motivacijo in priložnost za druženje z ljudmi z istim ciljem: postati najboljša različica samih sebe. Tekače in druge rekreativne športnike pod okriljem adidas Runners Ljubljana namreč vodijo povezanost, radovednost, drznost, spoštovanje ter strast do teka. Skupnosti se lahko brezplačno pridruži vsak, ki je pripravljen na kakovostne treninge, kjer bo presegal meje lastne zmogljivosti in se ob tem tudi zabaval.

#adidasRunnersLjubljana


Člane skupnosti spodbujata in vodita dva kapetana. Kapetan AR Ljubljana je predan športnik Blaž Strožer, sicer že vrsto let adidasov tekaški trener, ki se mu je pri vodenju slovenskih adidas Runnersov pridružila Tamara Pavlovič, učiteljica joge, zavzeta pohodnica in ljubiteljica meditacije.

adidas Runners Ljubljana vse zainteresirane vabijo, da se pridružijo Facebook skupnosti, kjer je na voljo več informacij o samem projektu. Kako se prijaviti in še več lahko ugotovite prek FB strani https://www.facebook.com/groups/515108196436427. Pri tem ne pozabite, da je vse navedeno dostopno brez članarine, zato pohitite, prijavite se in dosezite svoje tekaške cilje s podporo ekipe adidas Runners Ljubljana! Slednja za vse člane in zainteresirane organizira tudi spoznavno zabavo, ki bo 16. septembra ob 18.00 v ljubljanskem Čin-Činu. Se vidimo!

Preprosta brezplačna včlanitev v adidas Runneres ljubljana

1) Prijavi se v aplikacijo adidas Running (Runtastic) in ustvari svoj račun.

2) V aplikaciji izberi skupnost adidas Runners Ljubljana, kjer lahko spremljaš najave treningov in tekaških delavnic ter dostopaš do ostalih vsebin.

3) Prav tako se v aplikaciji prijaviš na aktivnosti. Za vsako posamezno aktivnost prejmeš informacije o lokaciji, vremenski napovedi in intenziteti treninga.

4) Pridruži se tudi naši Facebook skupini, v kateri lahko komuniciraš s kapetanoma in trenerji, dobiš informacije o treningih ter vzpostavljaš kontakt z ostalimi tekači.

Značke: Tek
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ