Nadgradite treninge in spremljajte vzpone kar med aktivnostjo! Ambit3 Vertical

Nadgradite treninge in spremljajte vzpone kar med aktivnostjo! Ambit3 Vertical
18.07.2016 AVTOR: BOSTJAN SVETE
Novost v družini Ambit3 je multišportna GPS-ura Ambit 3 Vertical. Osvojila bo zahtevne tekaške navdušence, ki veliko svojega časa posvetijo načrtovanju vzponov in spustov ter spremljanju treninga v realnem času, že med aktivnostjo.

Novi Ambit3 Vertical združuje izjemno lahko konstrukcijo z vgrajenim altimetrom, barometrom, grafičnim prikazom - vzpona in spusta, vibracijskimi opozorili ter multišportnimi funkcijami za različne aktivnosti.

Tako kot preostale ure iz kolekcije Ambit3 meri tudi hitrost in razdaljo, s senzorjem za merjenje srčnega utripa Suunto Smart pa prikaže tudi intenzivnost treninga in čas okrevanja. Novi ročni instrument Ambit3 Vertical je namenjen resnim avanturistom in športnikom ter omogoča trajanje baterije tudi do 100 ur.

Z novo uro Ambit3 Vertical boste spremljali profil višinske razlike kar na zaslonu že med aktivnostjo. Vzpon je prikazan v realnem času, videli pa boste tudi, koliko spusta oziroma poti vam je še ostalo. Zgodovina aktivnosti in vzponov se bo grafično shranjevala. Tako boste lahko spremljali svojo dnevno, tedensko in mesečno aktivnost, p

Vas zanima več?
Celoten članek si lahko preberete v zadnji izdaji revije Bicikel.com!
Še niste naročeni?
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ