Nagradna igra: Čez virtualno Sočo do štartnine za Soča Outdoor Festival

Nagradna igra: Čez virtualno Sočo do štartnine za Soča Outdoor Festival
20.06.2017 AVTOR: BOSTJAN SVETE
Soča Outdoor Festival, ki ponuja najlepše pogoje za tek v naravi, je pred vrati.

Nagradna igra traja do 25. 6. 2017.

Žrebanje in objava nagrajencev v ponedljek 26. 6. 2017.

Continental je na svojem novem Facebook profilu pripravil zabavno nagradno igro, v kateri si lahko skozi spletno aplikacijo priborite tekaške čevlje za »trail « tek adidas Terrex Agravic in (ali) štartnino za Continental 10 km tek.

Naloga je preprosta: s pomočjo tipkovnice (računalnik) ali prstov (telefon, tablica) pripeljati virtualnega tekača od štarta do cilja v najkrajšem možnem času. Tekač, ki – tako kot na Sotočju – tik pred ciljem preči tudi reko Sočo, je na trasi soočen s kar nekaj razno raznimi preprekami, ki pa jih s pomočjo vrhunskih tekaških čevljev z lahkoto premaga.

 

 

Nagrajeni bodo trije najhitrejši »igričarji « (štartnina, majica), med prav vsemi sodelujočimi pa bo izžreban tudi en posameznik, ki bo poleg tega prejel še tekaške čevlje za »trail « tek adidas Terrex Agravic.

adidasov čevelj, Continentalov oprijem

Nemški tehnološki velikan Continental, ki med drugim proizvaja tudi pnevmatike najvišjega kakovostnega razreda, se je s tekom v zadnjem obdobju povezal na podlagi sodelovanja z adidasom pri proizvodnji podplatov za tekaške copate. Plod sodelovanja, poimenovanega »Get Your Grip « (Občuti oprijem), so vrhunski tekaški čevlji za tako »trail « kot tudi cestni tek. Med drugim so bili z adidasovimi športnimi čevlji s Continentalovim podplatom, ki za do 30 odstotkov izboljša tekačev oprijem tako na suhih kot mokrih podlagah, postavljeni tudi zadnji trije svetovni rekordi v maratonskem teku. 

Continental – ustanovljen leta 1871; po svetu ima trenutno več kot 220.000 zaposlenih – poleg pnevmatik proizvaja tudi praktično vse ključne avtomobilske tehnologije, ki pripomorejo k naši še udobnejši in varnejši vožnji. Del korporacije je tudi ContiTech: ena od tovarn je tudi v Sloveniji (Kranj).

Značke: Tek
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ